REKLAMI GEÇ

HOROZ’UN MUHTEŞEM DÖRTLÜSÜ

HOROZ’UN MUHTEŞEM DÖRTLÜSÜ

Bank Asya 1. Ligi’nde geride kalan 6 haftada yeşil siyahlı takımın gol yükünü başta Emin, Serdar, Ahmet Cebe ve Youla çekti.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2010 Perşembe, 19:34

Ligdeki son iki maçını 4 gol atarak kazanan Denizlispor bu çıkışı ile ligde en fazla gol atan takım oldu. Yeşil siyahlılar son iki haftada Altay ve Mersin İdman Yurdu ağlarını dörder kez havalandırdı. Horozun bu iki rakibi de Denizlispor ile karşılaşana kadar ligin en az gol yiyen ekipleriydi. Zorlu defansları Emin, Youla, Serdar ve Ahmet Cebe ile açan Horozlarda en skorer isim Emin aladağ oldu. Ligin altı haftasında rakip fileleri 4 kez havalandıran Emin’e 3’er golle Ahmet Cebe, Serdar Eyilik ve Souleymane Youla eşlik etti.

FUTBOLCU MAÇ GOL

Emin Aladağ 6 4
Souleymane Youla 2 3
Serdar Eyilik 6 3
Ahmet Cebe 6 3
Koffi 6 1
Ali Helvacı 3 1
İzzet Akgül 3 1

Asist kralı Emin
Yeşil siyahlıların patlama yapan yıldızı Emin Aladağ asist krallığında da önde gidiyor. Emin oynadığı 6 maçta attığı 4 golün yanı sıra 4 de gol pası verdi. Başarılı yıldız Gaziantep Bld. ve Mersin İdman Yurdu maçlarında birer ve Altay maçında da iki asist yaptı. Asist sıralamasında Emin’i ikişer asist ile Ahmet Cebe ve Ahmet Burak Solakel takip etti. Koffi, Murat Akyüz ve Serdar Eyilik de birer asist yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..