REKLAMI GEÇ

İÇ SAHADA GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI

İÇ SAHADA GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Denizlispor evinde oynadığı son beş maçta taraftarına galibiyet hediye edemedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2019 Salı, 09:37

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en iyi ikinci performansını gösteren Denizlispor süperlige yürüyor. Yeşil siyahlılar bu sezon topladığı 63 puanla ikinci basamakta yer alıyor ve süperlige doğrudan çıkma yolunda önünde sadece üç maçı kaldı. En yakın takipçisi Hatayspor’a 5 puan fark atan Horozlar, Denizli’de tribünleri dolduran binlerce taraftarına galibiyet yaşatmayalı 5 hafta oldu.
Ligde bir dönem en iyi iç ve dış saha skorlarına sahip takım olan Horozlar 23’ncü haftadaki Osmanlıspor maçından bu yana evinde kayıpları yaşıyor.
Kritik maçta rakibine 2-0 kaybeden Horozlar bu maçın ardından 8 haftadır yenilgi yüzü görmese de evinde sonraki süreçte oynadığı 4 maçta da berabere kaldı.
Önce Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan yeşil siyahlılar daha sonra Altay ile 3-0 ve Boluspor ile 0-0 berabere kaldı.
Hafta sonunda Balıkesirspor’u konuk eden Denizlispor 3 puanı getirecek golü bulamayınca sahadan yine 0-0 eşitlikle ayrıldı. Bu süreçte deplasmandan getirdiği puanlarla zirve takibini sürdürmeyi başaran ve yerini koruyan Horozlar son 4 dış saha maçını kazanmasını bildi. Horozlar sırasıyla Elazığspor, Afyonspor, Adanaspor ve Giresunspor’u devirdi. Denizlispor hala ligde en fazla deplasman puanı toplayan takım ünvanını elinde bulunduruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..