REKLAMI GEÇ

İKİ HATALI GOL YİYEN CEYHUN TARAFTARIN HEDEFİYDİ

İKİ HATALI GOL YİYEN CEYHUN TARAFTARIN HEDEFİYDİ

Denizlispor’da Ceyhun’un iki golü rakibe ikram etmesi taraftarı çileden çıkardı

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2013 Pazar, 19:24

Denizlipor kalesi Ankaraspor maçında da kötü performans gösterdi. Ozan’ın hatalı gollerinden sonra kaleyi Ceyhun’a teslim eden Serdar Dayat beklediğini bulamadı. Genç kaleci iki golde çok büyük hatalar yaptı ve Ankaraspor’a ikramda bulundu. İşte bu durum taraftarı çileden çıkardı. Maç boyunca Ceyhun’un topu her alışında Denizli Atatürk Stadı’nda protesto sesleri yükseldi. Bu durum Ceyhun’u daha çok etkiledi ve bu kez sonucu gol olmasa da hatalar yapmayı sürdürdü.

Karşılaşmanın 52. dakikasında yeşil siyahlılar 1-0 geride oynarken Dilaver’in sol kanatta sıfırdan yaptığı ortayı hiçbir baskı olmadığı halde içeri alan Ceyhun, 73. dakikada da Yusuf Emre’nin geri pasını ayağının altından kaçırdı Ankara temsilcisinin işini kolaylaştırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

İdç kizilkorfez   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 16:59

Has be has Denizlisporlu kardeş kaleci ceyhun iki seneden beri iskenderun demirceliksporun kalesini koruyan Bursaspor’da yıllarca kadrosunda bulunmuş milli takımların her kategorisinde oynuyan bir kalecidir bu adam sizi kümede tutar hepinizin gönlü ferah olsun basarılar

EROL KAYALIOĞLU   -  Bağlantı 22 Eylül 2013, 23:42

nasıl habercilik yapıyorsunuz anlamak imkansız…..yukarıdaki haberde AFFEDİLEÇEK gibi olmayan bir yazı yazılmıştır.sizi bunedenden kınıyor ve bundan böyle hiçbir haberinizi okumamanın doğru olaçağı kanısındayım.

HAS BE HAD DENİZLİLİ   -  Bağlantı 22 Eylül 2013, 21:37

SEN 2.LİĞİN NORMAL TAKIMININ YEDEK KALECİSİNİ ALIRDA MİLLİ KALECİNİN YERİNE KOYARSAN OLACAĞI BU KARDEŞİM.BU TAMAMEN ACEMİ YÖNETİM,ACEMİ TEKNİK HATADIR.YAZIKLAR OLSUN 1966 DAN BERİ SAHAMIZDA ALDIĞIMIZ EN AĞIR YENİLGİYİ BİZE TADDIRANLARA YAZIKLAR OLSUN.HEMEN KAÇIN GİDİN …SİZİ ORALARA GETİRENLER KURTARSIN BU TAKIMI ..KURTARABİLİRLERSE…