REKLAMI GEÇ

İki takım da başkanları için oynayacak

İki takım da başkanları için oynayacak

Denizlispor’un deplasmanda karşılaşacağı Balıkesir maçı öncesi iki takımın da başkanlarına sürpriz hazırlığı var. Ev sahibi Balıkesirspor, Başkan Remzi Boncuk’a doğum günü olan maç gününde galibiyet hediye etmek isterken Denizlispor rahatsızlığı nedeniyle son maçı kaçıran Başkan Üstek’e üç puanla ‘geçmiş olsun’ demenin hesaplarını yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 14:22

TFF 1. Lig’de Pazartesi günü Balıkesirspor ile Denizlispor, Balıkesir’de karşı karşıya gelecek. Ligde son maçında Ankaragücü’nü 3-1’le geçen Denizlispor haftalar sonra düşme hattından kurtuldu. Yeşil siyahlılar sıralamada daha da üst basamaklara tırmanarak rahatlamak istiyor.

Ev sahibi Balıkesirspor ise Eskişehir deplasmanında kazanarak play-off iddiasını sürdürdü. Kendi evinde oynadığı son beş maçın sadece birini kazanan ev sahibi ile Fatih Tekke önderliğinde çıkışa geçen Denizlispor’da hedef galibiyet.

HER İKİ TAKIM DA BAŞKANLARI İÇİN OYNAYACAK
Haftanın son maçında karşı karşıya gelecek Balıkesirspor ve Denizlispor açısından zorlu maç kritik öneme sahip olacak.Diğer yandan her iki takımın futbolcuları da başkanlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Ev sahibi Balıkesirspor’da Başkan Remzi Boncuk maç günü olan 9 Nisan’da 53’ncü yaşına basacak.  Kırmızı beyazlı futbolcular büyük fedakarlıklar yaparak kulübü ayakta tutan Başkan Remzi Boncuk’a doğum gününde galibiyet hediye etmek istiyor. Ev sahibi aynı zamanda play-off hattı ile arasındaki puan farkını da eritmenin hesaplarını yapıyor.

BAŞKANA HEDİYE EDECEKLER
Diğer yandan Denizilsporlu futbolcular da kazanarak galibiyeti hem rahatsızlığı nedeniyle Ankaragücü maçına gelemeyen Başkan Mustafa Üstek’e hem de saldırıya uğrayan Başkan Yardımcısı Taner Atilla’ya hediye etmek istiyor. Yeşil siyahlı cephede maç öncesi yönetim Ankaragücü galibiyetinin primlerini dağıtarak takıma moral verdi. Başkan Üstek, Balıkesirspor maçı öncesinde futbolculara maç başı ödemelerinin de bir kısmını yapmak için seferber oldu.

FIRAT: HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL
Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat da zorlu maçı denizlisporhaber.com’a değerlendirdi. Ligde kalan bütün maçların kendileri açısından öneme sahip olduğunun altını çizen Asbaşkan Fırat, “Düşme hattından çıkmış olsak da rahat değiliz. Hiçbir şey bitmiş değil. Ayağımız yere basmalı. Kazanmak için gidiyoruz. Güçlü ve iddiası olan, play-off hedefi koyan bir rakibe karşı oynayacağız. Bizim de ihtiyacımız olan üç puanı almamız gerekiyor. Takıma ve teknik ekibe güveniyorum. Denizli’ye galibiyetle döneceğiz” diye konuştu.

YAŞAMDA DOST SAHADA RAKİP
Diğer yandan Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk’un kadim dostlarından Denizlispor eski asbaşkanlarından Denizlili işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol’a da Balıkesirspor – Denizlispor maçına ilişkin görüşlerini sorduk. Centilmence bir mücadeleye dileyen Çelikkol, “İki dost camianın müsabakasında tüm futbolseverlerin keyif alacağı bir maç olacağına inanıyorum. Ligde çıkışa geçen Denizlispor’un bu maçta üç puanı alarak alt sıralarla bağını koparmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..