REKLAMI GEÇ

İLDİZ: BU MAÇTA ÇOK İYİ DESTEK OLUNMALI

İLDİZ: BU MAÇTA ÇOK İYİ DESTEK OLUNMALI

Denizlispor’un teknik patronu dünkü idman öncesi gazetecilere konuştu. “Lideriz ama bir şey başaramadık” diyen İldiz, Altınordu maçının önemine dikkat çekti, taraftardan maçta çok iyi destek olmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Şubat 2019 Perşembe, 10:11

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, pazar günü evinde Altınordu’yu ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlıların dünkü çalışması öncesi Teknik Direktör Yücel İldiz gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını söyleyen İldiz taraftara da görev verdi. Yeşil siyahlı taraftarların her maçta stadı doldurduğunu bu maçta da stadı doldurmaları gerektiğini kaydeden İldiz, “Bu hafta bize çok iyi destek vermeleri lazım” dedi.

Yetiştirici bir kulübe karşı oynayacaklarını kaydeden İldiz,  hünez bir şey başarmadıklarını, önemli olanın lig bitiminde ilk iki içinde yer almak oyduğunu söyleyerek; “Kazanmasak da kaybetmeyeceğiz. Şu anda iyi bir gidişatımız var, ilk iki takım içerisindeyiz, lideriz ama yine söylüyorum, hala bir şey başarmadık. Lig sonunda ilk iki takım içerisinde olmak istiyoruz, bunun mücadelesini veriyoruz. Altınordu maçı hazırlıklarımız iyi gidiyor. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Ziya, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Hatayspor maçı sonrası babasının öldüğünü öğrenen Kehinde’nin durumu hafta sonuna kadar belli olacak. Himmet’in sakatlığı devam ediyor. Kadro anlamında, özellikle ofansif anlamda biraz sıkışıklığımız var” diye konuştu. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..