REKLAMI GEÇ

İLDİZ: CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

İLDİZ: CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Denizlispor teknik patronu İldiz, 7 puanlık farka rağmen temkinli konuştu: “Ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Önümüzde 6 final maçımız var”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 14:23

Denizlispor’da Boluspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil siyahlıların dünkü antrenmanı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yücel İldiz ; “7 puan fark var ama 6 final maçımız var. Ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Çok ciddi yolumuza devam etmeliyiz. Şu an revire döndük. En iyi 11’le sahada olmaya çalışacağız” dedi.

Boluspor’un ligin iddialı ekiplerinden biri olduğunu hatırlatan İldiz; “Son derece önemli bir maça çıkacağız.  Nasıl bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. Zor maç olacak ama kazanmak zorundayız. Açık söylüyorum tek silahımız taraftarımız” dedi.

Ufak tefek sakatlıklar nedeniyle revire döndüklerini hatırlatan İldiz, ‘Ziya’da cezalı durumda. Bu maçta olmayacak. Kaleci Adam da belinden sıkıntı yaşadı. Dinleniyor. 5-6 oyuncumuz farklı nedenlerle bizimle birlikte değil. Kalecilerle birlikte 16 kişiyiz. Yine de en iyi 11’le sahada olacağız” diye konuştu.

Zaman zaman rotasyon yaptığını söyleyen İldiz, “Bazen form düşüklüğü yaşayan arkadaşlarımız oluyor, o zamanda küçük rotasyonlar yapıyoruz. Yeri geldiğinde de hamle gücünü elimizde tutmak için bazı arkadaşlarımız kulübede oturuyor, daha sonra kullanıyoruz. Bugüne kadar doğruları yaptığımızı düşünüyorum. Zaman zaman hatalarımızda olmuştur ancak doğruları yaptık ki buradayız. İnşallah hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..