REKLAMI GEÇ

İLDİZ: DÜŞÜŞ YOK, RAKİPLER TEDBİR ALIYOR

İLDİZ: DÜŞÜŞ YOK, RAKİPLER TEDBİR ALIYOR

Yeşil siyahlıların kadro derinliğinden yoksun oluşu rakip takımların tedbir almasını kolaylaştırıyor. Teknik Direktör İldiz takımda düşüş olmadığını söylerken rakiplerin Denizlispor’a karşı ciddi tedbirler aldığını hatırlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 10:54

Sahasında Osmanlıspor’a kaybederek liderliği bırakan Denizlispor, son dört lig maçının sadece birini kazanarak performansında önemli bir düşüş yaşadı. Bu düşüşün en büyük etkeni olarak ise yeşil siyahlıların oyun planlarının ve tüm opsiyonlarının çözülmüş olması olarak gösteriliyor. Yeşil siyahlı takıma karşı artık daha rahat tedbir alan rakipler karşısında kadro derinliği sıkıntısı da yaşanıyor. Teknik Direktör Yücelİldiz’in yedek kulübesinde hamle şansının sınırlı olması maçların seyrini de etkiliyor. Özellikle devre arasında bir kanat oyuncusu istemesine karşın bu isteği yerine getirilmeyen İldiz farklı alternatifleri kullanmak durumunda kalıyor.

CİDDİ TEDBİR ALIYORLAR
Dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İldiz takımda bir düşüş olmadığını belirtirken; “Biz bol gollü ve pozisyonlu maçları alıştırdık. Ligin boyu kısaldıkça maçlar zorlaşıyor. Bize karşı ciddi tedbirler alınıyor. Biz de kadro içerisinden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.  Sirkülasyon yapıyoruz. Herkes kadar geniş kadromuz yok. Önemli bir düşüş olduğunu düşünmüyorum” dedi. soru üzerine milli maç arasının kendileri açısından sorun olmayacğını belirten  İldiz, “İnancımızdan bir şey kaybetmedik. Maçlarımızı kazanırsak lige çıkıyoruz” dedi.

FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR
Maçların oynanmadan kazanılamayacağını hatırlatan kurt hoca bir fikstür avantajları olduğunu doğrularken; “Diğerleri hep birbiriyle oynayacak. Bunların hepsi gerçek. Ancak bir gerçek daha var. Maç oynanmadan kazanılmıyor. Önemli olan sadece fizik anlamda değil; mental anlamda, saha içi ve dışında, yönetimlehazırlanmaktır.  Maddi manevi hazırlanmak ve kararlılığı göstermek gerekir. Bunları inşallah yapacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞSPOR MAÇI
İldiz, Elazığspor maçı hazırlıklarının iyi gittiğini de kaydederek, “Onlar da zor durumdalar. Transferin kapanmasına saatler kala yirmiden fazla transfer yaptılar. Takım olmaya ve alt sıradan kurtulmaya çalışıyorlar. Bütün maçların kendilerine göre zorluk seviyeleri var. Bundan sonra her takımın maçı zorlu olacak. Bugüne kadar zorlukların üstesinden geldik. Geçen hafta ilk defa kazaya uğramıştık, bunlar futbolun içinde var. Kazanmak zorunda olduğumuz bir müsabakaya gidiyoruz. Rakibimizde kazanmak zorunda… Hafta sonuna kadar çalışacağız. Rakibe saygı duyarak çalışıyoruz. Bulunduğumuz yeri pekiştirmemiz gerekiyor. Kayıpsız dönmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..