REKLAMI GEÇ

İLDİZ: YUKARIYI DA AŞAĞIYI DA BİLİRİZ!

İLDİZ: YUKARIYI DA AŞAĞIYI DA BİLİRİZ!

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz rehavete kapılacak bir takım olmadıklarını söyledi, “Yukarıyı da aşağıyı da biliriz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ocak 2019 Çarşamba, 09:59

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor hafta sonunda karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeşil siyahlıların teknik patronu Yücel İldiz, dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HERKES BİZİ YAKALAYAMAYA ÇALIŞACAK
Denizlispor’un geride kalan haftalarda yukarıyı yakalama hedefinde olan bir takım olduğunu hatırlatan İldiz, “Şimdi lider biziz. Şu anda herkes bizi yakalamaya çalışıyor. Bunun bilinci içindeyiz” dedi. Hatayspor maçının zorlu geçeceğini anlatan İldiz, “Ligin en zor deplasmanlarından biri oynayacağız. Sıkı bir takım. İşimiz kolay değil” dedi.

ZEMİN POLEMİĞİNE GİRMEDİ
Deneyimli teknik adam Antakya Stadı zemininin bozuk olmasına ilişkin sorulara ise, “Çıkıp oynayacağız. Biz zorluklara alışkınız, zorlukları aşmaya alışkınız. Çıkıp en iyi sonucu alıp gelmeye bakacağız. Zeminle ilgili bilgim yok. Bu konularla fazla ilgilenmem. Bu yöneticilerin bileceği konu” dedi.

KART SIKINTIMIZ VAR
Zorlu maç öncesi yedi oyuncusu sarı kart sınırında olan İldiz, “Takımın yararına kartlardan şikayet etmem. Gereksiz kart görülmemesi konusunda takımı uyardım. Beraber çalıştığımız 24 kişilik bir kadromuz var. Kart cezalısı olursa diğer arkadaşlar gereğini yapacaktır” dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ERKEN
Şampiyonluk kutlamaları yapmak için erken olduğunu söyleyen İldiz, “Şu an lider olmamız bir şey ifade etmiyor. Önemli olan sezon sonunda burada olmak… 15 maç var ve şampiyonluk için konuşmak erken. Bir her şeyi konuşuyoruz. Bizim takım rehavete girmez. Baştan beri de konuştuk. Başarıya açız, bu nedenle rehavetle işimiz olmaz. Zirvedeyiz kendi adıma sorarsanız, övgülere de eleştirilere de açık olduğumu söylemiştim. Yukarıyı da aşağıyı da biliriz. O nedenle tedbirli ve temkinliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..