REKLAMI GEÇ

İLK KAMP ERZURUM’DA

İLK KAMP ERZURUM’DA

Yeni sezonda süper ligde mücade edecek Denizlispor, Temmuz’un ilk haftası hazırlıklar için Erzurum’a gidecek. Yeşil siyahlı kurmaylar ilk kampa kadar transferi büyük ölçüde bitirmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Haziran 2019 Cumartesi, 12:43

Süper lige yeniden merhaba diyen Denizlispor, yeni sezon öncesi ilk hazırlıklarını Erzurum’da gerçekleştirecek. Transfer çalışmalarının devam ettiği yeşil siyahlıların 25 Haziran’da top başı yapmayı planladığı öğrenildi.
Sezonun sona ermesinin ardından elinde Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, MBamba, Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve  Lanre Kehinde kalan yeşil siyahlılar iç transferde kaleci Adam Stachowiak ve bek Kerem Can Akyüz ile sözleşme yenilemişti.
Denizlisporlu kurmayların topbaşına kadar takıma yeni takviyeler yapması bekleniyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile topbaşı yapması bekleniyor. İlk etapta Şemikler’deki HaluK Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalarına başlayacak olan Denizlispor, 1 Temmuz’da birinci etap kampına gidecek.

Yeşil siyahlılar kamp döneminde yeni oyuncuların da takıma katılmasından sonra ikinci etap kampını yurt dışında yapmayı planlıyor. Denizlispor’un yurt dışı kampı masraflarını ise sponsoru Yukatel firması üstlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..