REKLAMI GEÇ

İLK MAÇTA EKSİKLER DİKKAT ÇEKTİ

İLK MAÇTA EKSİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Denizlispor, Türkiye Kupası’nda eksiklerle çıktığı Trabzon maçında 2-0 kaybetti. Yeşil siyahlılar kupada turu zora soksa da düğüm Denizli’de çözülecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 10:49

9 yıl aradan sonra Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Denizlispor yine uzun bir aradan sonra kupada ilerleyişini sürdürdü. Türkiye Kupası’nda son 16 turuna kalan Horozlar ilk maçında Trabzonspor’a deplasmanda Sosa ve Nwakaeme’nin sayıları ile boyun eğdi.
Zorlu karşılaşmada eksik ve sakatlar Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in elini kolunu bağladı.

Sakatlıkları süren Zakarya ve Sackey’den faydalanamayan Özdilek kart cezası nedeniyle Barrow’u da bu maçta kullanamadı.
Yeşil siyahlılarda sol kanatta oynayacak oyuncu kalmayınca bu bölgede Lopes ve Olcay Şahan’ı birlikte oynatan Özdilek, deneyimli stoper Sapunaru’nun da takımdan ayrılması ile defans hattında zaman zaman sıkıntı yaşadı.

Horozların yeni transferi Onazi’nin lisansı kupa maçına yetişmezken, transferde başka isimlerle anlaşma yapılmamış olması kupa öncesi Horozların handikaplarından olarak göze çarptı. Buna rağmen ayakta kalmayı başaran Horozlar kupada tur umudunu koruyor.

Rövanş maçını perşembe günü Denizli’de oynayacak olan Horozlarda, Onazi, Sackey ve Zakarya’nın bu maça yetişmesi bekleniyor. Horozlar evindeki karşılaşmada turu kovalayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..