REKLAMI GEÇ

İMZAYI ATTI BOMBARDIMAN BAŞLADI

İMZAYI ATTI BOMBARDIMAN BAŞLADI

Denizlispor’da Teknik Direktör Osman Özköylü ile sözleşme feshi gerçekleştirildikten hemen sonra yönetim gazetecilerin karşısına geçti. Başkan Üstek, yardımcısı Atilla ve Asbaşkan Fırat, Özköylü’nün Ümraniye maçı sonrası açıklamalarına karşılık verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 16:37

Denizlispor’da görevden alınan Teknik Direktör Osman Özköylü bugün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gelerek sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Özköylü ile birlikte yardımcıları da kalan alacaklarını tahsil ederek sözleşme fesihi gerçekleştirdi. Fesih işlemlerinin ardından Özköylü henüz tesisleri terk etmemişken yeşil siyahlı kurmaylar gazetecilerin karşısına geçerek bambardımana başladı.

ALİ FIRAT’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Basın toplantısında ilk olarak Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat söz aldı.. Özköylü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesihi gerçekleştirdiklerini belirten Fırat, “Kamuoyunda tazminata ilişkin bilgi kirliliği var. Tazminat ödemedik. Osman Özköylü’nün de bir tazminat talebi olmadı” dedi. Özköylü’nün Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarını talihsiz bulduğunu da söyleyen Fırat, “Yeni teknik adam konusunda yönetim kurulu yetkiyi profesyonel şubeye verdi. Denizlispor’a sportif olarak katkı sağlayabilecek, uzun soluklu çalışabileceğimiz bir teknik adam ile anlaşmak istiyoruz. Görüşme yaptığımız hocalar var” dedi. Bir soru üzerine Oğuz Çetin ile de görüştüklerini kaydeden Fırat, “Detayları konuşmadık. Hocanın kendi kariyer planı var” dedi.

TANER ATİLLA BOMBALADI
Konuşmasının büyük bölümünü Osman Özköylü’ye ayıran Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise eski hocalarının tüm sözlerine tek tek yanıt verdi. Atilla, “Hocamız takımın idman boykotu yapmasına karşı çıktığını açıkladı. Demek ki; hocanın sözleri takıma geçmedi. Bu idman boykotuna ilişkin belki de futbolcular hocanın bir gün önceki açıklamalarından cesaret almış olabilir” dedi.

Futbolculara yarın 1,5 milyon lira ödeme yapılacağının altını çizen Atilla, Özköylü’nün ‘Evde karga beslemiyoruz’ sözüne atıfta bulunarak “Takıma zaten ödeme yapılacaktı. Hocamıza da 100 bin lira verilecekti. Aldığı miktar toplamda 275 bin lira olacaktı. Alacaklarının neredeyse üçte birini almış oluyor. Henüz ligin üçte biri bitmedi bile… Hangi kulüp günü gününe ödeme yapıyordmuş da biz eleştiriliyoruz” dedi.

DELİKANLI KİM GÖRDÜ
Özköylü’nün taraftar için söylediği ‘paralı askerler’ sözüne de yanıt veren Atilla, “Ümraniye maçında tribünde olan taraftar grubu Kapalı Tayfa idi. Bu insanlar bizim paralı askerimiz değil. Aksine kimseye bedava bilet veya otobüs vermemizi istemiyorlar. Sezon başında da bir tribünü kapatarak 75 bin liralık bilet aldılar. Denizli’nin en saygon taraftarlarından olan bu insanlara çok büyük ayıp edildi” dedi.

Özköylü’nün basın toplantısında elini masaya vurmasına ve delikanlılık vurgusu yapmasına da değinen Atilla, “Bizim hakkımızda söylediklerini duyar duymaz ne kadar delikanlı olduğuzu gösterdik. Görevine son verdik. Bu neyin isyanı. Ben lisansını bile çıkaramayan kulüplerin hocalarından tek bir serzeniş duymadım” dedi.

BENCE TEKKE’DEN BAŞARILI DEĞİL
Tesislerde rahat çalışma ortamı olmadığı yönündeki iddialara da yanıt veren Atilla, “Bir taraftar gelip bağırdı diye bütün taraftarların karalanmasına izin vermeyiz. Bir taraftar tesise geldi diye tehditler içinde olduğnuu söylüyor. Biraz insaf” dedi.
Denizlispor’un başarılı olduğunu söyleyen ve sıralamadaki yerini hatırlatan Özköylü’ye yönelik; “Bence puan ortalamasına baktığımızda Fatih Tekke’den daha başarılı değil” diyen Taner Atilla sözlerini şöyle sürdürdü: “Altınordu ve Ümraniyespor maçlarını teknik ekibin takımı yönetememesi nedeniyle kaybettiğimize inanıyorum. Bu takım geçen yılın son bölümündeki ortalama ile gitse zaten play-off oynar. Üstelik bu takıma takviyeler de yapıldı”

OCAĞA KADAR PLANLAMAMIZ VAR
Denizlispor’un her kulüp gibi maddi anlamda sıkıntılar yaşadığına da değinen Atilla, “Sıkıntımız var ama abartıldığı gibi değil. Ocağa kadar bir planlama yaptık. Bu miktar 8 milyon liradır” dedi.
Özköylü’nün tribündeki teknik adamları kasteden açıklamalarına ilişkin de konuşan Atilla, “Tribünde pek çok teknik adam vardı. Bunların içinde Denizlispr’da çalışmış kişiler de vardı.Genellikle antrenörler İstanbul’da yaşadıkları için bu tip maçları takip etmeleri olağan bir durum. Biz bir hoca ile anlaşmış olsak Ümraniye maçına Özköylü ile çıkmazdık. Tamamen iftira atıyor. Ama kendisi başka takımlarla görüşmüş müdür bilemem… Her gittiği kulüpte aynı sorunları yaşıyor. Artık inandırıcılığı kalmadı. Bu kulüpten kimler geldi kimer geçti. Bir tane böyle üslup gördünüz, duydunuz mu?” diye konuştu.
Atilla kulübün ekonomik yöndeki gelişimi için şehir olarak bir planlama yapılması gearekliliğinin da altını çizdi.

BAŞKAN ÜSTEK: AÇIKLAMALAR YANLIŞTI
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek de basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Üstek Özköylü’nün açıklamalarını yanlış bulduğunu belirterek, Hocamız daha önce 175 bin lira almıştı. Bugün de 265 bin liralık bir ödeme yaptık. Sözleşmemizi karşılıklı anlaşmak suretiyle feshettik÷ Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum. Yola açık olsun.

Burası Denizlispor. Buraya gelmek isteyen çok fazla hoca var. Biz primlerini düzenli ödeyen, bazı aksaklıklar yaşansa da futbolculara ödemeler gerçekleştiren bir kulübüz. Ligdeki pek çok kulüpten daha iyi durumdayız. Kimseye borcumuz kalmaz. Geçmişten kaynaklanan borçların da bir kısmını ödedik. Anlatıldığı abartıldığı gibi bir atmosfer yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..