REKLAMI GEÇ

‘İNANMADIĞIM YERE GELMEZDİM’

‘İNANMADIĞIM YERE GELMEZDİM’

Denizlispor, teknik direktör sorununu Hakan Kutlu ile giderdi. Genç hoca, sezon sonuna kadar kendisini yeşil siyahlı yapan mukaveleyi imzaladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2009 Salı, 14:39

Denizlispor, teknik direktörünü buldu. Sezona Erhan Altın ile başlayan ve sonra da Altın’ın görevine son veren Horoz, Nurullah Sağlam’ın da istifa etmesi nedeniyle üçüncü teknik direktörü göreve getirdi. Ankaragücü’nde 20 yıl futbol oynadıktan sonra önceki sezon bu takımı çalıştıran 37 yaşındaki genç teknik adam Hakan Kutlu, kendisini sezon sonuna kadar Denizlisporlu yapan imzayı kulüp binasında düzenlenen törenle attı. Kutlu, “Denizlispor’a inandığım ve güvendiğim için geldim. İnanmasam gelmezdim” dedi. İmza törenine başkan yardımcıları Hasan Kıbrıslıoğlu ve Ali Alaybeyoğlu ile yöneticiler katıldı.

DENİZLİSPOR SİSTEMİME UYGUN
Denizlispor kadrosundaki futbolculara ve yönetime güvendiği için Denizlispor’u tercih ettiğini söyleyen Hakan Kutlu, “Denizlispor ile anlaştığım için mutluyum. Denizlispor sezona çok şanssız başladı. Kadroyu iyi tanıyorum. Denizlispor’da oynatmak istediğim sisteme uygun oyuncular var. Denizlispor çok demoralize olmuş takım değil. Ligin henüz başındayız. Depresyona girmiş takım görüntüsü yok. Taraftarımızın ve Denizli basınının desteğiyle zorlukları aşıp Denizlispor’u birlikte kurtaracağız” dedi.

TRANSFER ÇOK GEREKLİ DEĞİL
Amaçlarının lig arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplamak olduğunu söyleyen Kutlu, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Denizlispor’un kadrosu verimli kullanıldığı zaman başarı gelecektir. Mücadeleci, hırslı ve dirençli oyunculardan kurulu kadro yapısı benim için avantaj. Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı konusunda şu anda bir şey diyemeyeceğim ama bana göre şu anki görüntüyle transfer çok gerekli değil” diye konuştu. Hakan Kutlu, yarın (Çarşamba) Türkiye Kupası Play Off maçında Gaziantepspor ile sahasında oynayacak Denizlispor’un başında sahaya çıkacak.

İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR
Denizlispor 2.Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ise, Hakan Kutlu’ya inandıkları için anlaştıklarını söyleyerek, “Elimizde çok alternatifler vardı. Yönetimin yeni teknik direktör için alternatifleri vardı. Bize en uygun teknik adamın Hakan Kutlu olduğu kanısına vardık ve tercihimizi de bu yönde yaptık. Yönetim kenetlendi, iyi ve güzel günler bizi bekliyor” dedi.

TARAFTARLAR DESTEK VERDİ
İmza töreninden sonra kulüp binası önüne gelen bir grup taraftar Hakan Kutlu’ya atkı takıp sevgi gösterilerinde bulundu. Genç teknik adam Kutlu, “Bu takıma hep birlikte can vereceğiz. Sizlerin desteğine her zaman ihyacımız olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..