REKLAMI GEÇ

İpek’ten destek çağrısı

İpek’ten destek çağrısı

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor’un, ekonomik açıdan zor günler geçirebileceğini ve taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Ağustos 2007 Salı, 00:00

Başkan Ali İpek, yaptığı basın toplantısında Vestel Manisaspor maçında kazanılan başarıya değindi. İpek, “Manisa maçı oldukça tempolu bir maç oldu, iyi oynadık. Maça gelemeyenler bu güzel futbolu kaçırdı. Konya maçından da iyi bir neticeyle dönersek iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımız da büyük bir özveriyle oynadılar, hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

“Altın Koltuk satışları beklentimizin altında”

Altın Koltuk satışlarına bekledikleri ilgiyi göremediklerinden yakınan İpek, satışlardan elde edilen gelirin beklentilerinin altında olduğunun altını çizdi. Denizli’nin ileri gelenlerinden, Altın Koltuklar konusunda atılım beklediklerini söyleyen Ali İpek, Denizlispor’un halkın malı ve markası olduğunu ve tüm halkın buluştuğu tek ortak paydanın da Denizlispor Kulübü olduğunu belirtti. Denizlispor’un seçkin taraftarları için hazırlanan ve kulübe destek sağlaması planlanan toplam 243 Altın Koltuk’tan sadece 45’i satılırken, koltukların tanesi 5 bin YTL’den alıcı buluyor.

“Bir aya kadar acil önlem almayız”

Ekonomik yönden Denizlispor’u zor günler beklediğini söyleyen Başkan İpek, bir aya kadar acil önlem almadıkları takdirde sıkıntı yaşayabileceklerini belirtti. Tüm Denizli’nin bu zor günlerinde takımlarına destek olmaları gerektiğini hatırlattı. İpek, ” Biz iyi bir takımız ve oynadığımız futbolu daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Sıralamada iddialı olan başarılı bir takım yaratmaya çalışıyoruz ve doğal olarak da halkımızın desteğine, hiç olmadığımız kadar ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..