REKLAMI GEÇ

İpek’ten taraftara çağrı

İpek’ten taraftara çağrı

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Ankaragücü maçında taraftara büyük iş düşeceğini belirterek, “Tüm taraftarları Atatürk Stadı’na bekliyorum” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Pazar günü saat 14.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak Denizlispor- Ankaragücü

karşılaşması öncesi açıklamada bulunan Denizlispor Başkanı Ali İpek, hedefin mutlak galibiyet olduğunu söyledi. Talihsiz bir şekilde üst üste puan kaybettiklerini belirten İpek,

“Taraftarımız bizimle olsun” dedi. İpek, “Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynayacağımız Ankaragücü maçında taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak ve hanemize 3 puan eklemek için, 12. adamımıza büyük iş düşüyor. Ankaragücü karşısına, taraftarımızı arkamıza alarak bir bütün olarak sahaya çıkacağız. Tüm Denizli halkını Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.

İpek’ten Arıkan’a cevap

Öte yandan Ankaragücü Genel Sekreteri Serhat Arıkan’ın maç öncesinde maçın hakemi Tolga Özkalfa ile ilgili yaptığı açıklamalara Denizlispor Başkanı Ali İpek’ten cevap geldi.

İpek, “Denizlispor – Ankaragücü maçının hakemi Tolga Özkalfa hakkındaki yorumlarınız camiamızı çok şaşırtmıştır. Ankara’da oynanan maçlara Ankara’lı hakem,İstanbul’da oynanan maçlara İstanbul’lu hakem tayin ediliyor da, Denizli’de oynanacak müsabakalar için niye (Egeli) İzmir’li Hakem tayin edilemesin bu mevzuyu anlayamadık. Ne demeye çalıştığınızı daha açık anlatırsanız tüm kamuoyu da aydınlanmış olur. Gayeniz hakemi etkilemek ise onu da bilelim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..