REKLAMI GEÇ

İrdem: O sene bu sene neden olmasın?

İrdem: O sene bu sene neden olmasın?

Denizlispor’da galibiyet keyfi sürülüyor. Morali tavan yapan yeşil siyahlı kurmaylar, maddi ve manevi destekle hedefe ulaşılabileceğinin sinyallerini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 13:33

Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasında Adana Demirspor’u deplasmanda deviren Denizlispor’da yönetimin de morali tavan yaptı. Ligin iddiali ekiplerinden biri karşısında deplasmanda alınan galibiyetin önemine değinen Asbaşkan Necip İrdem, galibiyeti Denizlispor taraftarlarına hediye etti.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Asbaşkan İrdem rakibin süperlig kadrosu kurduğunu hatırlatarak, “Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Adana Demirspor’u kendi sahası ve taraftarı önünde yenmek çok önemli bir başarı” dedi.

BU LİGE DAMGA VURACAĞIZ
İyi bir kamp dönemi geçirmiş olmalarına rağmen takıma bazı oyuncuların sonradan katıldığını bu nedenle takım olarak hazır olmadıklarını söyleyen Asbaşkan Necip İrdem, “Takımımız daha tam olarak hazır değil. İlerleyen günlerde lige damga vururuz” dedi. Takımda forvet eksiğinin bulunduğunu kaydeden İrdem, “Bir forvet takviyesi yapmayı planlıyoruz. O da takıma katıldığında mücadele hırsı büyük, seyin zevki veren ve taraftarı tribüne çeken bir takım oluruz” dedi. İrdem, takımın maç kaybetse bile alkışlanacak bir oyun ortaya koyduğunu da kaydetti.

O SENE BU SENE NEDEN OLMASIN?
Adana Demirspor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu buna karşın skorum kimseyi aldatmaması gerektiğini kaydeden Asbaşkan İrdem, “Bu skor bizi aldatmasın. Daha çok çalışıp  daha iyisini yapana kadar durmak yok. Yönetim, taraftar, tüm camia birleşirse o sene bu sene neden olmasın diyebiliriz. Gerekli maddi ve manevi destek şehrimizin büyüklerinden gelirse hedef bu sezon uzak değil” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..