REKLAMI GEÇ

İŞADAMI EMİN ŞEN’DEN DENİZLİSPOR TARAFTARINA 4 OTOBÜS

İŞADAMI EMİN ŞEN’DEN DENİZLİSPOR TARAFTARINA 4 OTOBÜS

ASKF yöneticisi Emin Şen zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmak istemeyen taraftarın elinden tuttu, 4 otobüs tahsis etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 16:44

Denizlili işadamı ve ASKF yöneticisi Emin Şen yeşil siyahlı taraftarlara Altınordu maçı öncesi otobüs kıyağı yaptı. Yeşil siyahlıların cumartesi günü oynacağı karşılaşma öncesi Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen Şen, taraftar için 4 otobüs için sponsor oldu.

Taraftarların özellikle sosyal medyada başlattıkları kampanya sonrasında çok sayıda Denizlilinin maç için İzmir’e gidecek olması ve beraberinde yaşanan ulaşım sorunu sonrası Başkan Yardımcısı Taner Atilla devreye girmişti.

Atilla’nın isteğini geri çevirmeyen Şen; “Denizlispor’umuzun zorlu deplasmanında takımına destek olmak isteyen taraftarlarımız için otobüslerimizi tahsis ettik. Taraftarlarımızın bu deplasmanda takımını yalnız bırakmayacağını ve galibiyetle döneceklerine inanıyorum” dedi.

Atilla ise taraftarın önemine dikkat çekerek, “Bu bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımız için her şey hazır. Onları İzmir’e takıma destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yeşil siyahlı taraftarları taşıyacak otobüsler maç günü sabat Çınar Meydanı’ndan hareket edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..