REKLAMI GEÇ

İŞADAMI HAKAN DEMİREL’DEN YEŞİL SİYAHLILARA DESTEK

İŞADAMI HAKAN DEMİREL’DEN YEŞİL SİYAHLILARA DESTEK

Denizlispor için pek çok gönüllü çalışmanın altına imza atan Ahmet Aşıkoğlu, işadamı Hakan Demirel ile görüşerek kulübe katkı koymasını sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Kasım 2018 Cuma, 16:30

Denizlispor’un görünmez kahramanlarından Ahmet Aşıkoğlu şimdi de maddi destek için kolları sıvadı.

Yeşil siyahlı teseslerdeki boya işleri, elektrik bakımları, perdeler, klimalar, kazan, hidrofor,  çim tohumu tedariği, stadyum protokol tribünü düzenlemeleri, tesislerimizin bakımı, otobüs afişleri ve otobüse çakar taktırılması gibi ihtiyaç olan birçok işe gönüllü olarak hizmet veren ve finanse eden Ahmet Aşıkoğlu, yeşil siyahlı kulüp için bağış toplayacağını duyurdu.

İlk olarak Demplast Plastik Sanayi sahibi Hakan Demirel ile görüşen Aşıkoğlu, bağış talebinde bulundu. Bu ricayı geri çevirmeyen ve Denizlispor’a bağışta bulunan Hakan Demirel, “Bu kulüp hepimizin. Herkes destek olursa Denizlispor daha iyi yerlerde olacak. Denizlispor süper ligde mücadele edecek ve şehrimizin prestiji yükselecek. Buna gönülden inandığımız için bağışımızı yaptık” dedi.

Bağışı teslim alan Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise, “Bu takımı gönülden severek her türlü yardımda bulunan gönüllü sorumlumuz Ahmet Aşıkoğlu’na ve bağışta bulunan Demplast sahibi Hakan Demirel’e yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..