REKLAMI GEÇ

BU KALABALIĞIN ORADA NE İŞİ VAR?

BU KALABALIĞIN ORADA NE İŞİ VAR?

Protokol tribünendeki kavga yeni bir tartışmayı gündeme getirdi. Misafir takımdan 25 yöneticinin protokolde yer aldığı iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Nisan 2018 Pazartesi, 11:41

Denizlispor – Ankaragücü karşılaşmasında protokol tribününde çıkan kavgalar yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi. Elini kolunu sallayanın girdiği protokol tribünü bir de şoförler, korumalar ve yancılarla tıka basa dolu olması sorunlara neden oldu.

Dünkü maçta protokol tribününde Ankaragücü yönetimine 25 kişilik yer verildiği iddia edildi. Zaten çok dar olan protokol tribününün büyük çoğunluğunu konuk ekip yöneticileri ve misafirlerinin dolduğu iddia edildi.

Tartışmalar sırasında arada kalan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’ya darbe aldığı sırada bu nedenle kimsenin ulaşamadığı görüldü. Kenarda kalan Denizlispor yöneticileri ve görevlileri Atilla’yı kalabalığın arasından almakta bir hayli zorlandı.

Protokol tribününün akreditasyonunu sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlilerinin içeri alınanlar konusunda dikkatli davranmadıkları konuşulurken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da kavga ortamından saniyelerle kurtulduğu hatırlatılıyor.

Diğer yandan protokolün solunda tribünde ise 10 kadar Ankaragücü taraftarı dikkat çekti. Bu kişilerin passolig kartlarını bir kamu kuruluşunun verdiği iddia edildi. Taraftarlar ise aralarında sürtüşme yaşayan Ankaragücü grubu kavgalardan sonra yerini değiştirmek zorunda kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..