REKLAMI GEÇ

KAMPTA TEMPO ARTIYOR

KAMPTA TEMPO ARTIYOR

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör Reha Erginer öğrencilerinin kuvvet ve kondisyon eksiğini tamamlamak için yükleme yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 10:54

Denizlispor’un Antalya kampı sürüyor. Yeşil siyahlı takım sezonun ikinci yarısına hazır başlamak için olağanüstü bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Reha Erginer sezonun ilk yarısında eksiğini gördüğü her konuda takıma yükleme yapıyor. Özellikle kuvvet ve kondisyon konusunda takımın direncini yükseltmeyi planlayan kurt hoca günde iki antrenmanla takımı lige hazırlıyor.

Dün ikinci çalışmasını salonda geçiren yeşil siyahlılar bugünün ilk çalışmasını yine yeşil sahada gerçekleştirdi.

Ağırlıklı olarak koordinasyon çalışması yapan yeşil siyahlılar eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.

Diğer yandan yeni transfer Canberk ile Kappel zaman zaman özel çalışmaya alınıyor. Hafif sakatlıkları bulunan her iki futbolcu, takımın zorlandığı bazı çalışmaların dışında tutulurken eksikleri özel çalışmalarla giderilmeye çalışılıyor.

Ligin bir hafta geç başlayacak olması Teknik Direktör Reha Erginer’in çalışma programını da güncellemesini sağladı. Biraz daha rahat nefes alan teknik ekip bir an önce yeni transferlerin kampa dahil edilmesini bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..