REKLAMI GEÇ

KAMPTA TEMPO YÜKSEK

KAMPTA TEMPO YÜKSEK

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yukatel Denizlispor günde çift antrenman ile enerji depoluyor. Yeşil siyahlılar Cuma günü Balıkesirspor ile oynayacağı hazırlık maçından sonra kampı tamamlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ocak 2020 Çarşamba, 10:06

Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Yukatel Denizlispor enerji depoluyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek günde çift antrenman ile yeşil siyahlıların temposunu düşürmüyor. Yapılan testlerin ardından her öğrencisi için ayrı bir kondisyon programı belirleyen Özdilek günün ilk çalışmasını salonda ikinci antrenmanını ise sahada gerçekleştiriyor.

Yeşil siyahlıların dünkü çalışması da kuvvetin yanı sıra taktik ağırlıklı geçti. Top kapma ve pas çalışması da yapan Horozlar, Teknik Direktör Özdilek önderliğinde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapma hedefinde.

Merkez Hakem Kurulu’nun Antalya’daki Fifa Kokar Töreni’ne katılan Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat dünkü antrenmanı takip etti.

Diğer yandan Balıkesirspor ile Kundu’daki Titanic Otel’e ait sahada bir hazırlık maçı yapacak olan Denizlispor’da Teknik Patron Özdilek öğrencilerinin son durumunu görecek. Yeşil siyahlılar Cuma günü öğleden sonra oynanacak bu maçın ardından kampı tamamlayarak Denizli’ye dönecek.

Yeşil siyahlılar sezonun ikinci yarısını açmadan önce Trabzonspor ile kupada karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..