REKLAMI GEÇ

KAPILAR HERKESE AÇIK

KAPILAR HERKESE AÇIK

Denizlispor Kulübü, çarşamba günü Göztepe ile oynayacağı maçta passolig uygulamasının olmayacağını duyurdu, maç biletlerinin satışa çıkarıldığını duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mart 2019 Cuma, 12:21

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı ile değerlendirmek isteyen Denizlispor, çarşamba günü süperlig ekiplerinden Göztepe ile Denizli Atatürk Stadı’nda bir hazırlık maçı yapacak.

Saat 19:00’da başlayacak maç için Denizlispor Kulübü’nden de taraftarları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.

Yeşil siyahlı kurmaylar zorlu maçta passolig kart uygulamasının yapılmayacağını, bilet satın alan herkesin stada girebileceğini duyurdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerden sonra kale arkası tribünlerde bilet satışının yapılmayacağı yapılan açıklamada kapalı tribün biletlerinin 20, maraton tribünü biletlerinin 15 ve misafir takım biletlerinin ise 10 liradan satışa çıktığı duyuruldu.

Yeşil siyahlı kurmaylar bilet almak isteyen taraftarların maç günü bilet gişelerinin yanı sıra Denizlispor Store ve Çınar Meydanı’ndaki Gezici Store mağazalarından maç biletlerini alabilecekleri kaydedildi.

Göztepe taraftarları için 750 kişilik bilet satışının yapılacağı ve misafir takım taraftarlarının maç günü stattaki gişelerden biletlerini alabilecekleri belirtildi.

Denizlispor yönetimi kombine biletlerin bu karşılaşmada geçerli olmayacağını duyururken, maç biletlerinin sadece nakit para ile alınabileceği elektronik ortamda bilet satışının olmayacağını da açıkladı

Diğer yandan engelli taraftarlar maç günü engelli kartlarını göstererek engelli tribündeki yerlerini ücret ödemeden alabilecek. Maçta 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..