REKLAMI GEÇ

KAPTAN AKYÜZ : 5 PUAN FARK BÜYÜK BİR AVANTAJ

KAPTAN AKYÜZ : 5 PUAN FARK BÜYÜK BİR AVANTAJ

Denizlispor’da kaptan Mehmet Akyüz 5 puan farkın hedefi gerçekleştirmek için yeterli olduğunu söyledi, “Büyük bir avantaja sahibiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2019 Perşembe, 12:03

Denizlispor’da kaptan Mehmet Akyüz antrenman öncesi soruları yanıtladı. İç sahada yaşanan puan kayıplarına değinen Akyüz, Giresunspor deplasmanında puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi.

5 puan farkın büyük bir avantaj olduğunun altını çizen Mehmet Akyüz, “Bu avantajımızı iyi kullanıp sezon sonunda şampiyon olacağız. Giresun zorlu bir deplasman olacak ama kazanıp rahatlamak istiyoruz. Önemli olan puanlar almak. İçeride ya da dışarıda puan almanın farkı yok. Rakiplerimiz bu hafta zor maçlara çıkacaklar. Onların puan kaybı bizim üç puan almamız çok iyi olacaktır. Sezon sonunda üst lige çıkacağız” dedi.

Yeşil siyahlıların deneyimli oyuncularından Burak Çalık da sezon sonunda hedeflerini gerçekleştirmek istediklerinin altını çizerken, “5 maçımız kaldı. Puan kayıplarımızı bu maçlarda telafi edeceğiz. Ligin sonuna yaklaştık. Makas iyice daraldı. İç saha dış saha diye bir ayrım kalmadı. Puanı her koşulda almak zorundayız. Lig sonu gelmeden şampiyonluğu garantilemek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..