REKLAMI GEÇ

KAPTAN AKYÜZ VE ZİYA TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

KAPTAN AKYÜZ VE ZİYA TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

Spor Toto 1. Lig’de 25’nci haftanın son maçında Denizlispor sahasında Ümraniyespor’u ağırlıyor. Ligde kazanan Gençlerbirliği maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2019 Pazartesi, 09:52

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk koşusunu sürdüren Denizlispor, 25’nci haftanın son maçında Ümraniyespor’u konuk ediyor.  Yeşil siyahlıları zirve yarışında takip eden Osmanlıspor’un puan kaybı yaşadığı haftada Gençlerbirliği evinde kazanarak maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.
Ligde çok takımın canını yakan Ümraniyespor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen yeşil siyahlılar zorlu maçın son çalışmasını dün gerçekleştirdi.

Sağ arka adalesinde ödem oluşan kaptan Mehmet Akyüz ile hasta olan Ziya Alkurt son çalışmada yer aldı. Teknik Direktör Yücel İldiz’in her iki öğrencisinden de faydalanması bekleniyor.
Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19:00’da başlaylacak maçı Ali Şansalan, Gökmen Baltacı ve Murat Şener hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil siyahlı taraftarlar da maça ilgi gösteriyor. Biletlerin önemli bölümünün satıldığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..