REKLAMI GEÇ

Kayıhan İle Yollar Ayrıldı

Kayıhan İle Yollar Ayrıldı

Denizlispor, Teknik Direktör Ümit Kayıhan ile yollarını ayırdı. Denizlispor konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, Kayıhan, haberi doğruladı; “Karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık”

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

Yeşil Siyahlı takımın ligin 7. haftasında alınan başarısız sonuçların ardından “Takımımın önünü açmak, yeni bir kan vermek gerekli” sözleriyle istifa eden Ali Yalçın’ın ardından göreve getirdiği Ümit Kayıhan’la yollarını ayırdı.

Denizlispor, Ümit Kayıhan önderliğinde çıktığı 8 lig maçında, bir galibiyet, bir beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Denizlispor, son olarak dün Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Ankaraspor’a yenilerek kupaya veda etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray ile Denizli’de oynanan lig maçında da taraftarın istifaya davet ettiği Kayıhan, ardı ardına zorlu maçlara çıkıp puan kaybettiklerini söyledi. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle takımda olumsuz bir atmosferin oluştuğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Denizlispor iyi ve bu ligde güzel işler yapabilecek bir takım. Ben gerçekten buna inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor yönetiminin teknik direktör arayışlarına başladığı ve Mesut Bakkal ile tekrar masaya oturabileceği gelen bilgiler arasında. Bu arada Kayıhan’ın yardımcıları ile birlikte ayrıldığı, hafta sonu yapılacak Antalya maçına ise takımı Denizlispor Menajeri Özhan Çetin ve PAF Takımı Antrenörü Yaşar Işık’ın hazırlayacağı da gelen bilgilerin arasında.

İşte Kayıhan’la çıkılan maçlar ve sonuçları:

Kocaelispor – Denizlispor      3 – 2

Denizlispor – Bursaspor           4 – 3

Eskişehirspor – Denizli 4 – 3

Denizlispor – Fenerbahçe         0 – 1

Ankaraspor – Denizlispor        2 – 0

Denizlispor – Ankaragücü        1 – 1

Beşiktaş – Denizlispor  1 – 0

Denizlispor – Galatasaray         0 – 2   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..