REKLAMI GEÇ

KAYSERİSPOR’UN FORVETİ HOROZUN RADARINDA

KAYSERİSPOR’UN FORVETİ HOROZUN RADARINDA

Denizlispor, Kayserispor’un 30 yaşındaki Ukraynalı golcüsü Artem Kravest’i radarına aldı. Futbolcunun menajeri ile görüşmeler başmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Haziran 2019 Pazartesi, 12:37

Süperligde hedefini ilk beş olarak belirleyen Denizlispor yeni kadro çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı kurmaylar dört bir yandan yürüttüğü transfer çalışmalarına bayram nedeniyle ara verdi.

Yeşil siyahlıların radarına Kayserispor’un Ukraynalı forveti 30 yaşındaki Artem Kravest takıldı. Dnynamo Kiev’de 7 sezon forma giyen futbolcunun kariyerinde Almanya kulübü Stuttgart ve İspanyol ekibi Granada’da bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası elemelerinde boy gösteren futbolcu önceki sezon Dynamo Kiev’den Kayserispor’a transfer olmuştu.
Geçen sezon 23 lig maçında görev yapan ve bu maçların 18’inde ilk 11 başlayan futbolcu ligde 5 gol bir asist performansı ile takımına destek olmuştu.

Denizlispor’da transferin başındaki isim Sportif Direktör Burak Özsaraç’ın futbolcunun menajeri ile görüştüğü ve anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Bu futbolcunun transfer görüşmeleri de bayramdan sonraya kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..