REKLAMI GEÇ

KEÇECİ’DEN MANİDAR MEKTUP

KEÇECİ’DEN MANİDAR MEKTUP

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci bugün ‘Açık Mektup’ başlığı ile paylaştığı açıklamasında Denizlispor’un önündeki dönemin önemine dikkat çekti, ancak güçlü bir yönetim ile sürecin Denizli lehine olabileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 18:51

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’den bugün sürpriz bir açıklama geldi. Haber merkezlerine geçilen mailde ‘Müjdat Keçeci’den Açık Mektup’ başlığı kullanıldı.

Kendisinin de Denizlispor yönetiminde 7 yıl görev yaptığını hatırlatan Başkan Müjdat Keçeci süper ligde yönetim kurulunun yetkin kişilerden olması gerektiğini söyledi. Başkan ve yönetiminin zorlukları kişisel beceriler ve fedakarlıklarla aştığını söyleyen Keçeci mektubunda Denizlispor için stratejik yol haritası yapma zorunluluğu olduğunu hatırlattı, yönetim kurulunda görev alacak kişilerin kulübün finansmanına destek olabilecek nitelikte olması gerektiğinin altını çizdi.

İŞTE KEÇECİ’NİN MEKTUBU

Müjdat Keçeci’nin Açık Mektubu
Denizli’nin en mutlu günlerinden birini yaşadık. Denizlisporumuz 4. defa süper lige terfi etti.
Gerçekten zor ama istikrarlı bir çalışma ile ve de Denizli Spor severlerin inançları ile bu başarı geldi çok kaliteli bir antrenörün yönettiği takım oynadığı çok kaliteli futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri de zorlukları kişisel beceri ve fedakarlıkları ile aştılar ve zoru başardılar.
Tüm şehir Pazar günü inanılmaz mutluluğu birlikte yaşadılar ve başarıyı kutladılar. Helal olsun. Hak edilmişti.
Ben Denizlispor’un iki defa süper lige çıkma mutluluğunu yönetici olarak geçmişte yaşadım. Hem başarının ne kadar külfetli olduğunu hem de başarı gelince mutluluğun da ne kadar büyük olduğunu bilirim. Yönetim kurulunda 7 sene kadar As Başkan olarak rahmetli Başkanımız Ahmet Dartar ve rahmetli Doğan Demircioğlu ve diğer arkadaşlarla çalıştım.

Bu mutluluk ve sevinçten sonra şimdi Denizli’ye çok büyük bir sorumluluk ve görevler düşüyor.
Bugün için artık takım süper ligde top koşturacak. Takımları izliyoruz. Düşen takımlar bile şampiyonluğa oynayan takımlara kök söktürüyorlar. Artık Türkiye’de futbol kaliteli ve mücadeleli oynanarak geçiyor.
Şimdi gelecek için yakın vadede Denizlispor için önemli bir stratejik yol haritası yapmak zorunluluğu var.

Öncelikle yönetim kurulu süper ligde oynayacak takımın işlerini götürecek, yürütecek, temsil edecek ve de finansmanını organize edebilecek yetkinlikte olan kişilerden kurulmalıdır. Bunun takımın geleceği için en önemli faktör olduğuna inanıyorum. Başarının temelinin tamamen bu yönetim kurulunun kuruluşunda yattığını bilmeliyiz.

Bu konuda bugüne kadar işin yürümesinde ve desteğinde bulunan başta Büyükşehir Belediye Başkanı ve şehrin önde gelen STK’ları ve bugüne kadar Denizlispor yönetiminde sorumluluk alanların ve de şehrin önde gelenlerinin bu yönetimin oluşumunda faydalı olmaları gerekir diye düşünüyorum.

Yönetim Kurulunun belirleyeceği antrenör ve onunla birlikte takıma takviye için alınacak oyuncular bu kadar paranın kıymetli olduğu bu dönemlerde hassasiyet gösterilerek yapılması gereken icraatlar olacaktır.

Bu olayların vakit geçirmeden bugünlerden başlayarak oluşturulması inanılmaz faydalar getirecektir. Bu erken süper lige terfi etmenin avantajını Denizli kullanmalıdır. Bu zamanları boşa geçirmemelidir. Başarı ve hüsran burada yatıyor. Bugünleri yaşayan bir hemşehriniz olarak bunları paylaşmak, belki faydalı olur diye düşündüm ve yazdım.

Başarı Denizlispor’la büyüsün!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..