REKLAMI GEÇ

KEHİNDE FIRÇAYI YEDİ

KEHİNDE FIRÇAYI YEDİ

Ümraniyespor maçında öne sürdüğü kadro ile ezber bozan Teknik Direktör Yücel İldiz, Kehinde’yi oyundan alınca Nijeryalı golcünün tepkisini çekti. İldiz’in yanıtı ise sert oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2019 Salı, 10:46

Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz Ümraniyespor maçında kadro tercihi ile ezber bozdu. Sağ ayak arka adalesinde ödem oluşan ve bu nedenle hafta içinde antrenman kaçıran Mehmet Akyüz’ü yedeğe alan İldiz, kanat oyuncusu Burak Çalık’ı da yedekte bekletti.
Oynadığı maçlarda performansı ile öne çıkan ve Abdülkerim ile iyi bir ikili olduğunu kanıtlayan Oğuz Yılmaz da bu karşılaşmada yedtek kulübesinde olan oyunculardan biriydi.
KEHİNDE TOP ALAMADI
Maça Nijeryalı golcüsü ile başlayan Teknik Direktör Yücel İldiz futbolcusundan istediği verimi de alamadı. Maç içinde istediği toplarla buluşamayan, kanatlardan orta alamayan siyahi golcü gayretli mücadelesine rağmen etkili olamadı. İkinci yarının başlarında Burak Çalık’ın oyuna girmesi de Kehinde’ye faydalı olmadı. Orta yapmayı tercih etmeyen bu futbolcu ile yeşil siyahlı kanatlar içeri top atmayı unuttu ve Kehinde tamamen etkisiz kaldı.

İLDİZ ÇOK KIZDI
Karşılaşmanın 72’nci dakikasında bu durumu gören Teknik Direktör Yücel İldiz, tribünlerin de Mehmet Akyüz tezahüratlarına kayıtsız kalmadı ve Nijeryalı golcüsünü oyundan aldı. Bu duruma çok öfkelenen Kehinde önce uzak kenardan söylene söylene oyunu terk etti, daha sonra yedek kulübesi yerine direkt soyunma odasına yöneldi. Denizlispor yedek kulübesinin arkasından geçerken yüksek sesle söylenen futbolcu yerdeki su şişesine tekme attı ve sağduyusu ile bilinen Teknik Direktör Yücel İldiz’i de tahrik etmeyi başardı. İldiz el işaretleri ile uyardığı öğrencisine ‘Ben sana göstererim’ diyerek öfkesini gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Horoz!!   -  Bağlantı 21 Mart 2019, 13:22

ulan kehindeee ne adamsın! 😀 😀

harun türkmen   -  Bağlantı 12 Mart 2019, 12:32

kehindenin çıkması kesinlikle yanlıştı. yücel hoca bu konuda hata yaptı… kehinde tepkisi de bir o kadar yanlıştı.