REKLAMI GEÇ

KEHİNDE GİDERKEN KAZANDIRDI

KEHİNDE GİDERKEN KAZANDIRDI

Disiplinsiz davranışları nedeniyle sıkıntı yaratan ve daha sonra sözleşmesini feshederek giden Kehinde yeşil siyahlılara 200 bin dolar ödeyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2019 Cuma, 12:58

Yeşil siyahlılar Kehinde’den 200 bin dolar alacak. Çeşitli gerekçeler öne sürürek kampa geç katılan, disiplinsiz davranışları ile teknik ekibin sabrını taşıran futbolcu kamp döneminde sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.
Nijaryalı golcünün bu davranışının ardındaki gerçek ise daha sonra ortaya çıktı. Güney Kore ekiplerinden İncheon United ile anlaşan Kehinde yeni takımının Denizlispor ile sorunlarını çözmesi talimatı üzerine yeşil siyahlı yönetimle yeniden masaya oturdu.
Yeşil siyahlı kulüpten 280 bin Euro talep eden futbolcu ile önce bu ödemeye karşılık 200 bin dolar alınması konusunda anlaşıldı. Daha sonra yapılan görüşmelerde futbolcunun 280 bin Euroluk alacağından da vazgeçtiği belirtildi.
Yeşil siyahlı kulüple sözleşmesi devam ederken başka bir kulüple görüşme yapması futbolcuyu zor durumda bıraktı. Bu kozu kullanan Horozlar futbolcunun alacaklarını silerken üzerine de 200 bin dolar alma konusunda anlaştı.

Geçen sezon devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen futbolcu 15 maçta 10 gol atarak şampiyonluğa katkı koymuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..