REKLAMI GEÇ

KEHİNDE NİHAYET DÖNÜYOR

KEHİNDE NİHAYET DÖNÜYOR

Hatayspor maçı sonrası babasının ölümü nedeniyle ülkesine giden Nijeryalı golcünün bugün Denizli’ye döneceği öğrenildi. Fakat futbolcunun 10 günlük süreçte antrenman yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Şubat 2019 Çarşamba, 11:12

Denizlispor’un devre arası transferi Lanre Kehinde nihayet dönüyor. Hatayspor maçında Denizlispor’un tek sayısını kaydeden ardından maç sonunda babasının öldüğü haberini alan futbolcu daha sonra defin işlemleri ülkesine gitmişti.

Yeşil siyahlı profesyonel şube futbolcudan iznini uzatmadan, defin işlemlerini gerçekleştirir gerçekleştirmez Denizli’ye dönerek Altınordu maçı hazırlıklarına katılmasını istemişti.

Buna karşın babasının defin işlemlerini ancak maçtan bir gün önce tamamlayan futbolcu Altınordu karşılaşması öncesi kente gelememişti.

Defin işlemlerinin ardından hafta başında Denizli’de olması beklenen golcü yine işi ağırdan aldı. Bu güne kadar kente dönmeyen Kehinde dün yeşil siyahlı kurmaylarla temasa geçti ve ailesi ile birlikte Denizli’ye dönüş yolunda olduğunu bildirdi.

Kehinde’nin bugün akşam uçağı ile Denizli’ye geleceği kaydedildi. Dün beklenen futbolcu bugünkü antrenmanı da kaçırmış oldu.

Denizlispor’a transfer olduğunda fiziksek olarak hazır durumda olmayan futbolcu cenaze nedeniyle 10 gündür ülkesinde olduğu süre boyunca antrenmanlarını düzenli olarak gerçekleştiremedi.

Denizlispor Kulübü de futbolcunun izinli olduğu süre içinde yaptığı yada yapmadığı antrenmanlar hakkında bilgi sahibi olamadı. Yeşil siyahlı sağlık ekibinin kontrolünden geçecek futbolcunun yarından itibaren çalışmalarda yer alacağı kaydediliyor.

Diğer yandan yeşil siyahlılarda sakatlıktan çıkan Himmet Ertürk, fizyoterapist eşliğinde belli bir programa bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncunun takımla çalışmalara önümüzdeki hafta başlayacağı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

murat alkış   -  Bağlantı 13 Şubat 2019, 17:02

kehinde haftasonu eskisehır macına kadar sıkı calısması lazım en kötü 2.devre sahada yerını alması lazım diye düşünüyorum …