REKLAMI GEÇ

Kehinde sorun çıkardı

Kehinde sorun çıkardı

Kampa zamanında katılmayan Nijeryalı Denizli’ye döner dönmez sözleşmesinde iyileştirme istedi, yeşil siyahlı kurmayların sabrını taşırdı. Kehinde’nin gönderilmesi de seçenekler arasında…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Temmuz 2019 Salı, 13:03

Denizlispor’da Lanre Kehinde krizi yaşanıyor. Geçen sezon devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen ve yeşil siyahlılara 10 gol katkı yaparak şampiyonluğun önemli isimlerinden biri olan Nijeryalı golcü Lanre Kehinde sorun çıkardı.

Yeşil siyahlıların Afyon kampına mazeretsiz katılmayan futbolcu Denizli’ye ayak basar basmaz yönetimin sabrını taşırdı.
Denizlispor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu Denizlisporlu kurmaylardan yeni bir sözleşme talep etti, ücretinde iyileştirme istedi.

Sınırlı gelirleri yüzünden her kuruşun hesabını yapan Denizlispor yönetimi ise futbolcunun sözleşmesini iyileştirmek istemiyor. Bugün futbolcu ile yeniden bir araya gelinecek ve ara yol bulunmaya çalışılacak. Aksi halde Denizlispor yönetiminde futbolcunun gönderilmesi yönünde görüş belirten yöneticilerin sözü dinlenecek.

HOROZA YURT DIŞI YOK
Diğer yandan ikinci etap kampını Almanya’da gerçekleştireceği duyurulan Yukatel Denizlispor bu düşüncesinden vazgeçti. Tüm giderlerini Yukatel firmasının üstleneceği bu kampın yapılmayacaı açıklandı. Denizlisporlu futbolcuların Afyon kampında rahat ettikleri ve ikinci etabı da bu kentte geçirmek için yönetime talepte bulundukları öğrenildi.
17 Temmuz’da tamamlanacak birinci etap kampın ardından dört gün izin yapacak olan yeşil siyahlılar yine Afyon’da toplanarak hazırlıklarına devam edecek.  Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat ikinci etap kampının Afyon’da yapılması düşüncesinin futbolcuların talebi olduğunu belirterek, “Takım en iyi şekilde nerede hazırlanacaksa orada kamp yapmak isteriz. Futbolcular Afyon’daki atmosferden memnunlar. Çalışmalarımız burada devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..