REKLAMI GEÇ

“KENDİ YANLIŞLARINI ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR”

“KENDİ YANLIŞLARINI ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Denizlispor’da dün basın toplantısı sırasında eski Başkan Süleyman Urkay ve yanındaki kişilerin toplantıya katılmaya çalışması ile yaşanan olaylar sonrasında hem Denizlispor Kulübü’nden hem de Başkan Ali Çetin’den yeni açıklamalar geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ekim 2019 Perşembe, 09:46

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu dün yaşanan olaylara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Eski Başkan Süleyman Urkay, Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki basın toplantısı sırasında binaya girmek istemiş, personel ile arbede yaşanmıştı. Olayın ardından Başkan Ali Çetin kısa bir açıklama yaparak yollarına daha da istekle devam edeceklerini duyurmuştu.

Olayın sıcağı sıcağına yapılan bu açıklamaladan saatler sonra hem Denizlispor Kulübü’nden hem de Başkan Ali Çetin’den iki ayrı değerlendirme daha yapıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamalarda geri adım atılmayacağı vurgusu yapıldı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA
Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada olay talihsizlik olarak nitelendirildi,  üzüntü ile karşılandığı vurgulandı. Açıklamada, “Denizli halkı ve bize destek verenleri mahçup etmemeye çalıştık. tüm bunları yaparken de bir gün olsun haksız kazanç sağlamamak, Denizlispor’un çıkarlarını birinci planda tutmak ve şimdiye kadar yapılan tüm yanlışlardan kulübümüzün zarar görmemesini sağlamak adına son derece titiz davrandık.

Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz kibizim yaptığımız doğru çalışmalardan rahatsız olan ve kendi yanlışlarını örtmeye çalışan bir kesim var. Yaşadığımız talihsiz olayın bizi yolumuzdan  bir adım olsun geri döndürmeyeceğinini, aksine daha da kuvvetli şekilde dimdik durarak sadece Denizlispor için mücadelemizi devam ettireceğimizin bilinmesini isteriz. Yapılan bu kabul edilemez çirkin saldırıyı kınıyor, Türk sporuna gölge düşürecek bu tarz davranışların son bulmasını temenni ediyoruz. Tüm camiamıza geçmiş olsun” denildi.

Yeşil siyahlı kulübün paylaştığı açıklama Başkan Ali Çetin imzası ile takipçilere tekrar paylaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..