REKLAMI GEÇ

‘Kimseye ayrıcalık yapılmadı’

‘Kimseye ayrıcalık yapılmadı’

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Turkcell Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş maçında, Denizli halkının karşılaşmayı seyredebilmesi için bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını bildirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Haziran 2009 Perşembe, 16:45

İpek, yaptığı yazılı açıklamada, ”Bazı basın yayın organlarında, Beşiktaş seyircisi bu kadar bileti nereden buldu?” şeklinde yayınlar yapıldığını, yönetim olarak kendilerinin biletleri maç günü satışa çıkardıklarını belirtti.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

İpek, şunları kaydetti: ”Bazı uyanık kişi veya kişilerin, bu biletleri gişelerden satın alarak, yüksek fiyatlarda Beşiktaş seyircilerine sattıkları bilgisini aldık. Öte yandan, tüm yöneticilerimizin her maç için sadece bir bilet hakkı vardır. Bunun dışında yöneticilerimize ekstra bilet temini yapılamaz. Bilet satışları ise gişelerden yapılmaktadır. Bir gün öncenden kimseye bilet satışı yapılmamıştır. Denizli halkının karşılaşmayı seyredebilmesi için bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Denizli’deki bir gazetede, ‘Kahraman Benim’ başlığı ile bir yazı yayınlandı. Ben hiçbir zaman böyle bir düşüncenin içinde olmadım ve hiçbir dost meclisinde de böyle bir ifade kullanmadım. Eğer kahraman varsa bu kahramanlar, Denizlispor taraftarları, kulüp yöneticileri, futbolcularımız ve Denizli halkıdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..