REKLAMI GEÇ

KONYASPOR MAÇINDA 263 BİN LİRA ZARAR

KONYASPOR MAÇINDA 263 BİN LİRA ZARAR

Süper Lig’de maçlar Denizlispor için daha da maliyetli olmaya başladı. Yeşil siyahlılar Konyaspor maçında 263 bin lira cepten yedi. Maçlarda en büyük gider kalemi güvenlik.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 10:42

Spor Toto Süper Lig’de 9 sezon aradan sonra ağırlığını hissettiren Denizlispor iç sahada çıktığı maçlarda cepten yiyor. Yeşil siyahlılar maç maliyetlerinin altında gelir elde ediyor.

Sezon başında 8300 kombine satan Yukatel Denizlispor bu kalemden önemli bir gelir elde etmişti. Fakat parası peşin alınan kombineler kulübün ödemelerinde kullanıldı ve tükendi.
Horozlar iç saha maçlarında kombine sahibi olmayan taraftarların gelirlerine bel bağladı. Tribün hasılatı ise maç giderlerini karşılamıyor.

EN BÜYÜK GİDER KALEMİ GÜVENLİK
Denizlispor’un iç sahada oynadığı maçlarda en büyük gider kalemini güvenlik oluşturuyor. Stat güvenliğinin sağlanması yeşil siyahlılara yaklaşık 400 bin liraya mal oluyor. Konyaspor maçında diğer giderlerle birlikte Horozların maç gideri 415 bin lirayı buldu. Buna karşın tek maçlık bilet gelirleri toplamı 152 bin lira oldu. Horozlar Konyaspor maçında 263 bin lira zarar etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..