REKLAMI GEÇ

KUPA MESAİSİ BAŞLIYOR

KUPA MESAİSİ BAŞLIYOR

Denizlispor ve Denizli Belediyespor’da Türkiye Kupası mesaisi başlıyor. Denizli Belediyespor yarın (Çarşamba) Kastamonuspor ile Denizlispor ile G.Antep’le Denizli’de karşılaşıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2009 Salı, 16:50

Türkiye Kupası Play – Off heyecanı başlıyor. Yarın (Çarşamba) Denizlispor ve Denizli Belediyespor rakipleriyle Denizli’de oynayacak.

İLK MAÇ BELEDİYE’NİN
Play Off maçlarında ilk heyecan Denizli Belediyespor ile Kastamonu arasında oynanacak maç ile başlayacak. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak. Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, kupanın kendileri açısından ikinci planda olduğunu belirterek, “Önemli olan lig. Kupada genç futbolculara şans vereceğiz. Sahamızdaki maçı her şeye rağmen kazanmak zorundayız” dedi.

DENİZLİ MAÇI 19.00’DA
Günün Denizli’de oynanan ikinci maçında ise Denizlispor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada sadece bu maç için kombine kartların geçerli olacağı bildirildi. Ayrıca karşılaşmanın bilet fiyatları da şöyle, kale arkası 1 TL, Maraton 3 TL ve kapalı tribün bilet fiyatı ise 10 TL. Denizlispor Başkanı Ali İpek “Kupada iyi bir kura çektiğimize inanıyorum. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..