REKLAMI GEÇ

Kupada Hedef Çeyrek Final

Kupada Hedef Çeyrek Final

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu’nda mücadele edecek Denizlispor’da, Başkan Ali İpek, ”Bu gruptan çıkarak çeyrek finale kalmamız lazım” dedi. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve Menajer Özhan Çetin’de hedefi çeyrek final olarak açıkladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2009 Salı, 18:54

Başkan İpek, yaptığı açıklamada, lig ve kupa maçlarında iyi bir performans ortaya koymayı hedeflediklerini belirtti. Kupadaki zorlu maçları kendi sahalarında oynayacaklarını, bunun avantaj olduğunu kaydeden İpek, özellikle Sivasspor ve Bursaspor ile Denizli’de yapacakları maçları kazanmak istediklerini anlatarak, şöyle dedi: ”Kendi ayarımızda ve daha zayıf rakiplerle aynı gruba düştük. Bu gruptan çıkarak çeyrek finale kalmamız lazım. Bizim için öncelikli olan lig. Ligde iyi durumda değiliz. Ancak, kupada varlığımızı hissettirmek istiyoruz. Lige verilen arayı Antalya’daki kampımızda en iyi şekilde değerlendiriyoruz.”

Kutlu başarılı olmak istiyoruz
Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu’nda mücadele edecek Denizlispor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, ”Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı olarak kulübümüze maddi anlamda da destek olmak istiyoruz” dedi. Kutlu, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, öncelikle hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu, ancak kupada da iyi bir kura çektiklerini belirtti.
Özellikle Sivasspor ve Bursaspor ile Denizli’de oynayacak olmalarının kendilerini sevindirdiğini bildiren Kutlu, ”Gruptan en az 7-8 puan çıkarırız. Bu puan ve daha yukarısı bizim guruptan çıkmamızı sağlar. Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı olarak kulübümüze maddi anlamda da destek olmak istiyoruz. Kupa karşılaşmalarının 2. yarı maçlarından önce oynanacak olması ise bizi biraz daha rahatlatıyor” dedi.

Gideceğimiz yere kadar gideceğiz
Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin de (C) Grubu’nda avantajlı bir kura çektiklerini, bunu en iyi şekilde kullanarak, kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeyi istediklerini söyledi.
(C) Grubu’nda ilk haftayı maç yapmadan geçecek yeşil-siyahlı takım, sırasıyla Sivasspor, Giresunspor (D), Bursaspor ve Tarsus İdmanyurdu (D) ile karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..