REKLAMI GEÇ

Kurtar ‘EN ZOR MAÇIMIZ’

Kurtar ‘EN ZOR MAÇIMIZ’

Kasımpaşaspor´dan çekinen Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “Cumartesi günü ligdeki en zor maçlarımızdan birini oynayacağız” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2007 Cuma, 00:00

Kasımpaşaspor maçı hakkında neler söyleyeceksiniz?

Öncelikle Kasımpaşaspor’u kimse hafife almasın. Beşiktaş’a bile son dakikalarda gol attılar. Yani dört maçın bir tanesini kazandılar, diğer maçlarda da şanssızlıklar yaşadılar. Bir de yeni oyuncu takviyeleri yaptılar. Fatih Akyel’i transfer ettiler. Ekonomik açıdan da çok güçlüler. İyi transferler yaptılar. Çok iyi bir santraforları var, galiba maç boyunca onunla boğuşacağız. Zor bir maç olacak ancak bir kendi evimizde galip gelmek istiyoruz.

Sizce hazırlık maçında Kasımpaşaspor’a yenilmemiz iyi mi oldu?

Evet, aslında iyi oldu. Zaten iyi pas yapıyorlar. Çok genç yetenekli futbolcuları var. Biz bunları hazırlık maçında ve diğer maçlarda gözlemledik. Bu bakımdan çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Hasan Yiğit ile Gökhan Güleç’e Kasımpaşaspor maçında şans verecek misiniz?

Gökhan Güleç, Denizlispor’a aşama yapmak için geldi. Biraz sıkıntıları var. Bizim oyun anlayışımıza alışması gerekiyor. Hep birlikte taktik antremanı yapamadık. Bu bakımdan bizim yapmak istediklerimizi anlayabilen bir kadroyla maça çıkmamız daha verimli olacaktır. Bunu söylememin sebebi; daha önce ki maçlarda Zafer ve Carlos’un hatalarından dolayı goller yedik. Bu futbolcular kötü oynamıyor. Ama bizim yapmak istediklerimizi anlayamadıkları için gol yememize neden oldular. Yani yeni gelen futbolculara neler yapmak istediğimizi anlatıyoruz ancak hemen adapte olamıyorlar. Hasan’ın da antreman eksiği var. Ancak çabuk toparlanıp takıma adapte olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..