REKLAMI GEÇ

Leandrinho gitmek istedi

Leandrinho gitmek istedi

Yeşil siyahlıların sambacısı gitmek için her şeyi yaptı ama yine de amacına ulaşamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mayıs 2016 Cumartesi, 10:47

Denizlispor’un ligde kalma mücadelesi verdiği sırada kendi sözleşmesini düşünen Leandrinho ilk krizini 1461 Trabzon maçı öncesinde çıkarmıştı.

Sezonun flaş isimlerinden biri olan Leandrinho yönetim ile masaya oturarak bir yıl daha devam eden sözleşmesini sürdürmek istememiş, sezon sonunda serbest kalmak istediğini yeşil siyahlı yöneticilere iletmişti. Yeşil siyahlı takımın kaderini belirleyecek maç öncesi kendi durumunu düşünen Leandrinho’nun bu tavrı daha sonra da devam etti.

Maç öncesi istediğini alamayan Leandirho’nun Trabzon maçından sonra sözleşme tadili istediği veboşa çıkma talebinde bulunduğu öğrenildi. Sezon sonuna kadar 36 bin dolar alacağı olan futbolcu ile yeşil siyahlı yöneticiler ilk kez 1461 Trabzon maçından önce bir araya geldi ve 12 bin dolarlık bir ödeme yaptı.

Gaziantep BBS  maçı öncesi ise yeşil siyahlı kulüp ikinci bir şok yaşadı. Futbolcu kalan 24 bin dolarlık alacağı için yeşil siyahlı kulübe ihtar çekti.

Gönderdiği ihtarda hesap numarası belirtmeyen futbolcuya karşı ihtar çekilerek hesap numarası istendi.

Bu sırada evini boşaltan, çocuklarını okuldan alan Leandrinho gitme hazırlıklarına başladı. Daha sonra yeşil siyahlı kulüp futbolcunun adına 24 bin lira havale etti. Futbolcunun havale edilen ücreti de almak istemediği iddia edildi.

Krizi aşan yeşil siyahlı kulüp Leandrinho’nun bonservisini bir yıl daha elinde tutuyor. Süper lig takımlarından teklif alan futbolcu ile özellikle Kayserispor’un yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Başkan Mustafa Şavluk, “Ödemeyi yapıp krizi çözdük. Futbolcu bir yıl daha Denizlispor’un futbolcusudur. Talipler varsa değerlendirilir, gerekirse satılır. Teknik ekipten takımda kalması yönünde bir rapor  gelirse ona göre davranırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

DENİZLİSPORLU   -  Bağlantı 24 Mayıs 2016, 15:14

Sn.Başkan şu ligde oynadığımız yetsin artık Süper lige çıkalım ya bir Alanyaspor kadar olamadık,yap şu transferleri kimse gitmesin daha üstüne koyalım gücümüze güç katalım.3-5 tecrübeli genç dinamik istekli oyuncular alalım.Artık süper lige çıkalım..

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 21 Mayıs 2016, 14:31

Önce kendinizi ayıklamak için acilen kongreye gidinde futbolcularda başlarının çaresine baksın.Yarın yine paralarını yarım bırakırsınız gelen yönetim ayni sıkıntıları yaşar.Yeni oluşum şart önce bunu bi çözün bi zahmet.Nelerin kıymeti bilinmedi