REKLAMI GEÇ

Leozinho: Süperlig için geldim

Leozinho: Süperlig için geldim

Denizlispor’un Yunanistan’dan transferi Brezilyalı Leozinho, “Hedefi olan bir futbolcuyum, hedefi olan bir takıma geldim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Temmuz 2015 Pazartesi, 16:00

Denizlispor 10 numarasına kavuştu. Yeşil siyahlılar bugün sağlık kontrolünden geçen Leozinho ile iki yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Kulüp binasındaki imza törenine katılan Asbaşkan Taner Atilla, “Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttük. Transferi de büyük ölçüde tamamladık. Leozinho’nun da takıma katılması ile birlikte sadece stoper mevkiinde eksiğimiz kaldı. Buraya daha önce Emre Can’ı düşünmüştük. Fakat o parayı tercih etti. Biz yine hocamızın raporu doğrultusunda bir stoper alacağız ve transfere nokta koyacağız” dedi.

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Kallonis’ten transfer edilen ve iki yıllık sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki Leozinho ise, “Hedefi olan bir futbolcuyum. Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Gelmeden önce vatandaşım Leandrinho’yu aradım. Hem kulüp hem de şehir ile ilgili bilgiler aldım. Çok olumlu bilgiler verdi. Bu nedenle Denizlispor’u tercih ettim. Hedeflerim var. Süperlig hedefinde takımıma katkı koyacağıma inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..