REKLAMI GEÇ

Lidere selam dur!

Lidere selam dur!

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta Osmanlıspor’a kaybederek liderliği devreden Horozlar 24’ncü haftada iki başkent temsilcisinin de puan kaybetmesi ile enameti geri aldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Mart 2019 Pazartesi, 09:16

Spor Toto 1. Lig’de 14 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Osmanlıspor karşısında sona eren Horozlar, kendi evinde üç puan kaybetmenin yanı sıra ligdeki liderliğini de rakibine bırakmıştı.

Yeşil siyahlılar 24’ncü haftaya 47 puanla, aynı puandaki Osmanlıspor’un ardında, Gençlerbirliği’nin de önünde ikinci sırada girmişti.
Cumartesi günü Elazığspor deplasmanına konuk olan yeşil siyahlılar Lanre Kehinrde’nin iki sayısı ile maçı 2-1 kazanarak puanını 50’ye çıkardı ve rakiplerinin maçlarını bekledi.

Cumartesi günü yeşil siyahlılardan sonra sahne alan Osmanlıspor evinde Gazişehir Gaziantep’e kaybederek 47 puanda kalırken pazar günü de Gençlerbirliği, Afyonspor deplasmanında beraberlik aldı ve 48 puana çıktı.

Yeşil siyahlılar önceki hafta olduğu gibi bu haftaya da puan farkı ile lider olarak girdi.

Ligin tamamlanmasına 10 maç kala yeşil siyahlılar yeniden avantajı eline aldı. Yeşil siyahlılar 25’nci hafta maçını Pazartesi günü evinde Ümraniyespor ile oynayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..