REKLAMI GEÇ

Lig başında ilk 5 olan hedef, ligin sonu yaklaşınca değişti

Lig başında ilk 5 olan hedef, ligin sonu yaklaşınca değişti

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, ‘O sene bu sene’ inancının ardından Süper Lig’e çıkılmasıyla “Hedefimiz ilk 5” demişti. Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde ise ajanslara yansıyan sözleri; bu hedefin revize edildiği ve ‘ligde kalıcı olmak’ olduğunu ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2020 Çarşamba, 13:04

Denizlispor 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e tekrar dönerken, atlatılan badireler, birinci ligde çekilen acılar unutulmuş, yepyeni bir sayfa açılmıştı. Denizlispor’un Süper Lig’e çıkaran isimlerden biri olan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, lignin bitimine bir hafta kala, Süper Lig garantilenmişken yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Çetin, 15 Mayıs 2019’da yaptığı açıklamada Denizlispor’un hedefinin yüksek olduğunu ve ligi ilk 5 sırada bitirmek istediklerini söylemişti:
“Yeni sezonda yönetim olarak göreve bomba gibi devam edeceğiz. Hedeflerimizi yine yüksek tutacağız. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda amacımız ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek. Aslanlar gibi Denizli’yi Süper Lig’de temsil edeceğiz. Gereken takviyeleri yapacağız. Denizlispor’un fazlası olacak eksiği olmayacak.”

Aradan geçen zamanda istenen başarı gelmedi ve Denizlispor üçüncü teknik direktörüne imza attırmaya hazırlanıyor. Tüm bunlar olurken, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini ziyaret ederken söylediği sözler, 15 Mayıs’ta açıklanan o hedefin revize edildiğini gösterir nitelikte.

Çetin 18 Şubat 2020’de ‘Hedeften biraz geri kaldıklarını’ sözlerle ifade ederken, ise şunları söyledi:
“Birlik ve beraberliği, taraftarımız ve şehir olarak toparlanıp yaşamamız, yaşatmamız lazım. Onun için herkesin yanımızda olmasını bekliyoruz. Biz bu ligde kalıcı olmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımız varını yoğunu ortaya koyacaktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 20 Şubat 2020, 10:53

Başkanım emeğiniz hiçbir zaman unutulmaz,Allah sizden razı olsun ama Bülent Uyguna vereceğiniz parayı Furbolculara maç primi verip,Ali Yalçın ile Levent Kartop a takım teslim et bu takımı kurtar.Seyirciyide karşına değil yanına al.