REKLAMI GEÇ

LOPES SINIRI ZORLADI

LOPES SINIRI ZORLADI

Horozun Portekizli defans oyuncusu Lopes üç maçtır kart sınırında oynuyor. Yeşil siyahlılarda kart sınırına futbolcuların sayısı da arttı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Aralık 2019 Pazartesi, 10:38

Denizlispor’da defansın önemli ismi Portekizli Tiago Lopes üç maçtır kart sınırında oynuyor.Yeşil siyahlılara sezon başında katılan deneyimli defans oyuncusu ilk resmi maçı olan Galatasaray karşılaşmasına sarı kartla başlamıştı.
Yeşil siyahlıların farklı kaybettiği Malatya maçında da sarı kart gören oyuncu son olarak Denizli’deki Sivasspor maçında sarı kartla cezalandırılmıştı.

Kart sınırına dayanan futbolcu sonraki süreci ise dikkatli geçirdi. Futbolcu Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Gaziantep maçlarını kart sınırında oynadı.
Lopes ligin ikinci haftasındaki Göztepe maçında ikinci sarı karttan oyun dışında kalmıştı.
Diğer yandan Denizlispor’da kart sınırında olan futbolcuların sayısı arttı. Horozlarda Lopes’in yanı sıra Aissati, Barrow, Sackey ve Mustafa Yumlu kart sınırında olan futbolcular.
Yeşil siyahlılarda defans oyuncusu Sapunaru ve orta sahanın önemli ismi Murawski 4 sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşmüş bir maç kaçırmıştı. Antep’te kart gören Zakarya da cezalı duruma düştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..