REKLAMI GEÇ

Maç biletleri satılıyor, tribünler dolmadı

Maç biletleri satılıyor, tribünler dolmadı

Son maçlarını kapalı gişe oynamaya alışık olan Denizlispor’da Adana Demirspor maçı biletleri tükenmedi. 15 bin kapasiteye sahip statta sadece 11 bin koltuk alındı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 11:47

Denizlispor yarın sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Saat 13:30’da başlayacak karşılaşmaya ilginin yoğun olması bekleniyordu ama sayılar yeşil siyahlı yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.

Son iç saha maçlarını kapalı gişe oynayan Horozlar bu kez şimdilik stadı dolduramadı.

15 bin koltuk kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda şu ana kadar yaklaşık 11 bin bilet satıldı.

Yeşil siyahlı kulüp B ve D üst tribünlerde biletlerin tükendiğini belirtirken diğer tribünlerde bilet satışlarının sürdüğünü duyurdu.

Maraton tribününde son 300 biletin kaldığı vurgulanırken özellikle kale arkası tribünlerde boş koltuk olduğu belirtiliyor.

Bilet kalmadığını düşünen taraftarlara çağrı yapan Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, “Bilet satışlarımız sürüyor. Akşam saatlerinde de bilet satışı devam edecek. Stadın dolduğunu, yer kalmadığını düşünen taraftarlarımız için hala yer var. Tribünde her taraftara her sese ihtiyacımız var. İnanıyorum ki Denizlispor taraftarları stadımızı dolduracaklardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Barış ŞEN   -  Bağlantı 25 Ocak 2019, 14:19

Biz yer konusunun muhatabı değiliz diyorlar. 2.si ise sezon arası verilmeden seyirci gelmeye başladı diye bilet fiyatlarına yapılan fahiş zam. Nasıl olsa taraftar geliyor yolalım zihniyeti hiç hoş değil.

Barış ŞEN   -  Bağlantı 25 Ocak 2019, 14:16

2 Hususta yazacaklarım var. 1.sı bilet satılıyor ama maalesef taraftarlarımızda tribünde yerine oturma kültürü olmadığından isteyen herkes istediği yere oturuyor. Bir sürü yer tartışmaları ve kavgalar çıkıyor. Ne özel güvenlik ne de polis karışmıyor.