REKLAMI GEÇ

MAÇIN ŞİFRESİ HOROZ

MAÇIN ŞİFRESİ HOROZ

Denizlispor hafta sonunda kendi evinde Balıkesirspor’u konuk edecek. Zorlu maça ilişkin konuşan Teknik Direktör Yücel İldiz, “Bizim ne yapacağımız önemli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2019 Perşembe, 10:46

Süper lige hazırlanan Denizlispor, hafta sonunda Balıkesirspor engelini kayıpsız geçerek hedefini gerçekleştirmek istiyor. Dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yücel İldiz zorlu maçın kazananını Denizlispor’un ne yapacağının belirleyeceğini söyledi. Camia olarak süperlige hazırlandıklarını kaydeden İldiz, kalan dört maçı da final olarak niteledi.

Denizlispor’un hangi aşamalardan bugüne geldiğinin hatırlanması gerektiğini söyleyen İldiz, “Biz göreve başladığımızdan bu yana ne noktadan buraya geldiğimiz belli” dedi. Son dönemde iyi bir gidiş yakaladıklarını buna karşın iç sahada puanlar kaybettiklerini hatırlatan İldiz, “Deplasmanlarda kayıplarımızı telafi ettik. Balıkesir maçında her dakikanın önemi var. Camiamızın desteği ile bu engeli de aşacağız. Çok zor bir takım. Bu grubun en güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız” diye konuştu.

Ligde diğer takımların durumları ile ilgilenmediklerini söyleyen İldiz, “Bizim ne yapacağımız önemli. Hesaplarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz. Elbette rakiplerin puan kaybetmesi bizim için iyi olur ama onu düşünecek durumda değiliz” dedi. Ziya’nın yeniden takıma döneceğinin hatırlatılması üzerine sezon boyunca kısıtlı bir kadro ile rotasyonlar yapmak zorunda kaldıklarını hatırlatan İldiz, “Çalışmalarımızın ve oyuncularımızın özverisi ile bugünlere geldik. Ziya bizim için önemli bir oyuncu. Özellikle oyun içinde arkadaşlarını da ateşleyen bir karkatere sahip” dedi.
Taraftarların ilgisinden duyduğu memnuniyeti de anlatan İldiz, “Sokakta gezemiyoruz. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Balıkesir maçında tüm taraftarlarımızın 90 dakika desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..