REKLAMI GEÇ

MAHŞERİN 4 ATLISI

MAHŞERİN 4 ATLISI

Spor Toto 1. Lig’de zirvede yer alan Denizlispor, 26’ncı hafta sonunda ligde en çok gol atan ikinci takım oldu. Yeşil siyahlıların attığı 43 golün 33’ünde öndeki müthiş dörtlüsünün izi var.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2019 Perşembe, 11:58

Spor Toto 1. Lig’de uzun zaman sonra şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor 26’ncı hafta sonunda 54 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin bitimine 8 hafta kala üçüncü ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran yeşil siyahlılar süperlig vizesini play-off’a kalmadan alacak iki takımdan biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Ligde en iyi averaja sahip takımlardan biri olan Denizlispor attığı 43 golle Gazişehir Gaziantepspor’un ardından en fazla gol atan ikinci takım olmasını bildi. Yeşil siyahlıların attığı 43 golün 33’nde ise aynı isimlerin izi var.

BU DÖRTLÜ DURDURULAMIYOR
Ligde en tehlikeli hücum oyuncularına sahip olan Denizlispor’da başta Kaptan Mehmet Akyüz olmak üzere Recep, Ziya ve Burak’tan oluşan ön dörtlüsü durdurulamıyor. Bu isimler Denizlispor’un gol yükünün büyük bölümünü de çekti. Kaptan Akyüz rakip fileleri tam 10 kez havalandırırken, Recep Niyaz ve Ziya Alkurt 8’er Burak Çalık ise 7 gol atarak skora katkı koydu. Bu dört futbolcu gollerinin yanı sıra asistleri ile de arkadaşlarının attığı gollerin hazırlayıcısı oldu.

İŞTE HOROZUN DİĞER GOLCÜLERİ
26 haftalık serüvende takımda 6 oyuncu daha skora katkı koymayı başardı. Devre arasında takıma kazandırılan Kehinde şu ana kadar 3 golün altına imza atarken, defansın önemli isimleri Abdülkerim ve Alperen de ikişer gol kaydetti. Denizlispor’da Keremcan, Aissati ve Tahacan da birer golle takıma katkı sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..