REKLAMI GEÇ

MAHSUP YOK PRİMLER DAĞITILACAK

MAHSUP YOK PRİMLER DAĞITILACAK

Gazişehir galibiyeti yeşil siyahlı yönetimin de başını döndürdü. Mutluluktan havalara uçan Başkan Mustafa Üstek daha önceki yenilgiler nedeniyle prim cezasına çarptırdığı takıma jest yapacak ve Gazişehir maçının primlerini Manisa maçından önce dağıtacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 11:33

Denizlispor camiası arzuladığı ilk galibiyeti Gazişehir Gaziantep karşısında aldı. Bu galibiyet takımın moralini yükselttiği kadar uzun süredir bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak hedef tahtasına oturtulan yönetimi de kendine getirdi.

Ligde geride kalan 6 haftada sadece bir beraberlik elde eden ve üç iç saha maçını kaybeden Denizlispor’da yönetim prim ve ceza yönetmeliğini uygulama kararı almıştı.

İç saha galibiyetlerine 4’er bin lira prim yazan yönetim kaybedilen üç maç için ceza uygulayacağını duyurmuştu.

Gazişehir Gaziantep maçında alınan galibiyet cezaların uygulanıp uygulanmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Bu duruma Başkan Mustafa Üstek açıklık getirdi. Takımın iyi bir hava yakaladığını söyleyen Başkan Üstek, “Takım ilk galibiyetini aldı. Futbolcuların da bu galibiyeti ne kadar istediklerini herkes maçtan sonra gördü. Onların moral ve motivasyonlarını bozmak şu aşamada yapılacak en son şey. Gazişehir Gaziantep maçının primleri daha önceki cezalara mahsup edilmeyecek. Manisaspor maçından önce takımın primleri 4’er bin lira olarak dağıtılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..