REKLAMI GEÇ

Maraton aile tribünü oluyor

Maraton aile tribünü oluyor

Geride kalan sezonda tribün ve saha olayları nedeniyle 480 bin liraya yakın ceza ödeyen Denizlispor, aile projesini devreye sokarak taraftarı ile bir kez daha öne çıkmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Temmuz 2019 Çarşamba, 14:28

Fair play ruhu ile bir dönem Türkiye’de örnek gösterilen taraftar yapısına sahip Denizlispor eski ünvanını geri almak istiyor. Yeşil siyahlı kurmaylar bu nedenle ‘Aile Tribünü’ uygulaması başlatıyor.

Geçen sezon kötü tezahüratlar ve diğer saha olayları nedeniyle 480 bin liraya yakın ceza ödemek zorunda kalan Horozlar, ailelerin de stada gelmesini sağlayarak daha sağduyulu bir ortam oluşturmayı planlıyor.

Yeşil siyahlı yönetim, ‘Aile Tribünü’ projesi için ise maraton tribününü seçti. Bu tribünün F, G ve H bloklarını sanal ortamdan satışa kapatan yeşil siyahlı kurmaylar burada sadece ailelerin yer almasını istiyor. Futbolseverlerin eş ve çocukları ile birlikte yer alacağı tribünün bilet satışı ise gişelerden yapılacak.

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada uygulamaya gerekçe olarak, “Ailece maç izlemek isteyen futbolseverlere olanak tanımak” olarak gösterildi.

Diğer yandan geride kalan sezonlarda yeşil siyahlı taraftarların en yoğun ve düzenli oldukları bölüm ise maraton tribünü olarak öne çıkmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..