REKLAMI GEÇ

MARATON FİYATI LOCAYI YAKALADI

MARATON FİYATI LOCAYI YAKALADI

Denizlispor yönetimi maraton tribünü biletlerine yüzde 150 oranında zam yaptı. Başakşehir maçı öncesi gelen zam kararı sadece bu tribünde uygulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Aralık 2019 Çarşamba, 10:53

Çaykur Rizespor maçında yönetimi istifaya davet eden maraton tribününün tezahüratlarına kısa süre içinde tüm stat eşlik etmişti. Bilet fiyatları konusunda tezahüratta bulunan taraftarlar daha sonra yönetimi istifaya çağırmış ve Başkan Ali Çetin’i hedef almıştı.
Taraftarın bu protestolarından sonra yönetimden de karşı hamle geldi. ‘istifa’ tezahüratlarının başladığı maraton tribününde bilet fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldı.

Yeşil siyahlı kulüp sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda pazar günü oynanacak Başakşehir maçı bilet fiyatlarını duyurdu. Açıklamada maraton tribünü fiyatları hemen göze çarptı.

Yönetim maraton tribünü fiyatlarını 40 liradan 100 liraya çıkardı ve stadın en pahalı koltukları olan Loca Önü tribünleri ile maraton tribünü fiyatlarını eşitledi.

Başakşehir maçında VIp 50, B ve D üst tribünleri 40, A ve E tribünleri 30, kale arkası ise 10 liradan satışa çıkarılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Denizlisporlu   -  Bağlantı 4 Aralık 2019, 22:18

Maraton tribün fiyat tarifesi çok yanlış olmuş. Bu uygulama iki yönden sakıncalı.1)Normal Maraton tribün taraftari cezalandilirmis oluyor.2)Bir taraftar grubunu karsiniza almak yonetimi yipratir.denizli kaybeder.musteri her zaman haklidir.