REKLAMI GEÇ

Maraton tribünü bileti 2 liradan satılacak

Maraton tribünü bileti 2 liradan satılacak

Ortalama 500 taraftara oynayan Denizlispor’da yönetim harekete geçti, açık tribün biletlerini 2 liraya düşürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 11:43

PTT 1. Lig’de 9 haftadır galip gelemeyen Denizlispor’da Albimo Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Mehmet altıparmak önderliğinde bu karşılaşmaya hazırlanan yeşil siyahlılar, taraftar desteğini artırmak için bilet fiyatlarında indirime gitti. Daha önce 5 liradan satılan açık tribün biletleri yönetim tarafından 2 liraya indirildi. Kapalı tribün biletleri ise 10 liradan satışa çıkarılacak. Denizlispor taraftar olmayışı nedeniyle kale arkası tribün biletlerini satışa çıkarmıyor.

TAKIM DESTEK BEKLİYOR
Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu taraftarlardan daha duyarlı davranarak takıma sahip çıkmalarını istedi. Sezon başından beri Denizli Atatürk Stadı’nın büyük bölümünün boş olduğunu hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, “Bugüne kadar maçlarımıza gelerek takıma destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Fakat stadımızın büyük bölümü boş. Bu durum bizleri üzüyor. Denizli halkının bu takıma sahip çıkması, desteklemesi şart. Başarılar ancak taraftar desteği ile sağlanabilir” diye konuştu.

ALTIPARMAK: SERİYE BAŞLAYACAĞIZ
Cumartesi günü saat 14:00’de Albimo Alanyaspor’u konuk edecek olan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak galibiyet serisine bu maçla başlayacaklarını söyledi. Altıparmak, “Bir an önce bu tehlikeden uzaklaşmak istiyoruz. Bunu da birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirebileceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..