REKLAMI GEÇ

Mehmet Özsoy Denizlispor Başkanı mı oluyor?

Mehmet Özsoy Denizlispor Başkanı mı oluyor?

Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay’ın istifasının ardından kent akillerinin başlattığı başkanlık arayışı çalışmalarında ibreler Mehmet Özsoy’u gösteriyor. Katrancı’nın başkanlık teklifini geri çevirmesinin ardından akillerin Özsoy’un adaylığını masaya yatırdıkları öne sürülüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2013 Salı, 17:14

Denizlispor’da mali krizle başlayan sportif kriz yerini son olarak yönetim krizine bırakmıştı. Başarısızlıklar ve yoğun eleştirilerin ardından geçtiğimiz hafta Başkan Süleyman Urkay, istifa edince, kent akilleri zor durumdaki kulübün başına başkan arayışı içine girdi.

Peşi sıra yapılan görüşmeler ve toplantılara dün de devam edildi. Geçtiğimiz hafta boyunca ikna edilmeye çalışılan eski başkanlardan Zafer Katrancı, ikna olmayınca diğer isimler üzerine çalışmalar başlatıldığı öne sürülüyor.

Dün kentin önemli isimlerinin saatler süren toplantı ve görüşme trafiği sonrası ibreler Mehmet Özsoy’a döndü. Özsoy’un başkanlığının masaya yatırıldığı öne sürülen arayış toplantılarına katılan kentin önemli isimlerinden birçoğu Özsoy’a sıcak bakıyor.

Denizlispor’a yakın çevreler Özsoy’un başkanlığına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Hatta Özsoy başkanlığında mevcut yönetimden bazı isimler ve daha önce kulüpte önemli görevler almış işadamlarının da bulunacağı iddia ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mustafa   -  Bağlantı 8 Ekim 2013, 19:17

ne bekliyorunuz ekmekyediginiz sehrin takimina desdekyokmu zengin is adamlari nerdesiniz icinizde ciyeryemis birisi yokmu hadi neduruyorsunuz

alican kaya   -  Bağlantı 8 Ekim 2013, 18:36

ali ipek tekrar başkanlığa geçmeli denizlimiz ancak o zaman kendini bulacaktır