REKLAMI GEÇ

Mehmet Özsoy kulübün havasını değiştirdi

Mehmet Özsoy kulübün havasını değiştirdi

Yeşil siyahlılarda 21 Ekim’deki kongrenin tek adayı Mehmet Özsoy kulüp binasını ziyaret etti. İşte o ziyaretin detayları…

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2013 Cumartesi, 13:44

Denizlispor’da 21 Ekim günü olağanüstü genel kurul yapılacak. Kulüpte şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim eski başkan Mehmet Özsoy oldu. Özsoy üzerinde Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Abdülkadir Demir ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut da birleşti. Camianın çok büyük bölümünün desteğini de arkasına alan Mehmet Özsoy önceki gün Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’ni ziyaret etti.

Özsoy yaklaşık 3 yıldır gitmediği kulüp binasından içeri dua ederek girdi. Başkan adayı Özsoy duasını tamamladıktan hemen sonra bir sürpriz yaşadı ve eski başkanlardan Zafer Katrancı kendisini aradı. Adı uzun süre adaylar arasında gösterilen Katrancı da adaylığını kutladığı Mehmet Özsoy’a her türlü desteği vereceğini söyledi.

Kulüp binasında ilk iş olarak kulüp çalışanlarını ziyaret eden Özsoy, “Sizlerin zor dönelerde Denizlispor’a sahip çıktığınızı biliyorum. Fedakarlığınızın ve emeğinizin karşılığı ödenmez. Zaman zaman ücretlerinizi almakta sıkıntılar yaşadığınızı ve bu nedenle yaşamlarınızda her şeyin yolunda gitmediğinin farkındayım. Kongreden sonra ücretlerinizi düzenli olarak alacaksınız” dedi.

Daha sonra Teknik Direktör Yusuf Şimşek ve teknik ekibi ile görüşen Özsoy, “Yusuf’u çok iyi tanıyorum. Denizlispor’a büyük hizmetleri dokunmuş bir arkadaşımız. İnanıyorum ki futbolculuğundaki gibi teknik direktörlüğünde de bu kulübe büyük katkı sağlayacaktır. Kendisine ve ekibine inanıyorum” dedi.

Daha sonra futbolcularla bir toplantı yapan Özsoy burada futbolculara hitaben, “Her derdiniz için bana gelin. Bundan sonra hiçbir şey için kendinizi üzmeyin. Ben daima arkanızda olacağım. Sizlerle birlikte çalışmak istiyorum. Ligde şu an içinde bulunduğumuz durumun bir önemi yok. Sizlerin gayretleri ile çok daha iyi yerlerde olacağımıza yürükten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..